Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Team Monuta
Jansen en Welgraven

Onze uitvaartverzorgers

Eric Welgraven

Ik ben geboren in 1965 in Bennekom. Mijn vrouw Meriam, en ik, zijn in 1989 getrouwd en wij hebben samen 3 kinderen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger in de omgeving van Wageningen en Rhenen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in het uitvaartvak en in het uitvoeren van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn heel breed en omvatten zowel het bespreken van een uitvaart, als het uitvoeren ervan.

Ilze Jansen

Mijn naam is Ilze Jansen, moeder van twee kinderen en woon in de gemeente Overbetuwe, bij Wageningen. Ik heb een passie voor muziek en houd van mensen. Bij mij mag u zijn wie u bent en mag u verwachten dat ik u als uitvaartverzorger professioneel, maar ook warm zal begeleiden tijdens de moeilijke dagen na het verlies van uw dierbare.