Uitvaartverzorgers

Wij, Ilze Jansen en Eric Welgraven, hebben jaren ervaring als uitvaartverzorgers in Wageningen, Rhenen en de gemeente Overbetuwe. Maar naast uitvaartverzorger zijn we ook gewoon méns. Ouders van kinderen, met een sociaal leven. Wij staan midden in het leven, en weten wat rouw en afscheid nemen betekent. Dit maakt dat wij in ons werk toegankelijk en sociaal zijn, en de intentie hebben om de families waar we voor werken op alle fronten bij te staan. Hierdoor maken we vlot contact en zo ontstaat er al snel een vertrouwensband.

In ons werk als uitvaartondernemer vinden we het belangrijk om goed te luisteren, te adviseren, betrokken te zijn, respect te hebben voor de overledene, en zaken uit handen te nemen. Door goed aan te voelen wat uw wensen zijn en toegankelijk te zijn, geven we u oprecht vertrouwen.  

Eric Welgraven

Uitvaartverzorger

Ik ben geboren in 1965 in Bennekom. Mijn vrouw Meriam, en ik, zijn in 1989 getrouwd en wij hebben samen 3 kinderen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger in de omgeving van Wageningen en Rhenen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in het uitvaartvak en in het uitvoeren van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn heel breed en omvatten zowel het bespreken van een uitvaart, als het uitvoeren ervan.

Meer over mij

Ilze Jansen

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Ilze Jansen, moeder van twee kinderen en woon in de gemeente Overbetuwe, bij Wageningen. Ik heb een passie voor muziek en houd van mensen. Bij mij mag je zijn wie je bent en mag je verwachten dat ik je als uitvaartverzorger professioneel, maar ook warm zal begeleiden tijdens de moeilijke dagen na het verlies van jouw dierbare.

Meer over mij

Waarom Monuta Jansen & Welgraven?

  • Professioneel, zorgzaam en meelevend
  • Bekend met lokale gebruiken
  • Voor persoonlijke uitvaartdiensten
  • Uitvaartcentrum in een bosrijke en landelijke omgeving
  • Voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren,Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.