Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0543 - 51 46 07

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Winterswijk

Wanneer u kiest voor een begrafenis, dan kunnen wij dit in Winterswijk en omgeving regelen op de begraafplaatsen van Winterswijk, Aalten en Groenlo. Denkt u aan de algemene begraafplaatsen in Winterswijk en Aalten, maar ook aan de Nieuwe Hervormde Begraafplaats in Groenlo. Daarnaast kunt u in zowel Groenlo als Aalten nog terecht op de Oude Begraafplaats. In Aalten vindt u verder nog een Joodse Begraafplaats en in Groenlo de RK Begraafplaats. U heeft keuze genoeg als u een begrafenis wilt regelen in Winterswijk en omgeving.

0543 - 51 46 07
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Winterswijk

Een crematie regelen wij waar u maar wilt. U kunt bij een crematie in Winterswijk en omgeving kiezen voor het regelen van alles op dezelfde locatie. Maar het is ook mogelijk om na afloop van de plechtigheid in ons uitvaartcentrum in Winterswijk een koffietafel te organiseren. U bent hier niet aan tijd geboden en kunt rustig napraten met de belangstellenden en uw familieleden. Er is geen crematorium in Winterswijk zelf, maar u kunt bijvoorbeeld wel terecht in Haarlo. Samen met u kijken wij naar welke locatie passend is bij uw wensen en die van uw overleden dierbare. Wij regelen een crematie voor u en uw naasten die aansluit bij wat u wenst.

0543 - 51 46 07
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Winterswijk, Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Groenlo, Mariënvelde, De Heurne en Dinxperlo? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0543 - 51 46 07