Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0543 - 51 46 07

Uw uitvaartcentrum in Winterswijk

In ons uitvaartcentrum in Winterswijk kunt u uw dierbare opbaren en een condoleance, afscheidsplechtigheid en koffietafel houden. Bij ons bent u niet aan tijd gebonden. Wanneer u dus terugkomt van de begraafplaats of het crematorium, kunt u in ons uitvaartcentrum nog gebruik maken van de koffiekamer. Hier kunt u met de genodigden nog even samenkomen en napraten. De gastdames van het uitvaartcentrum hebben veel ervaring en kunnen op elke wens inspelen.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Winterswijk
Image
Sfeerimpressie uitvaartcentrum Winterswijk

Uitvaartcentrum Monuta in Winterswijk

Op loopafstand van het centrum en in de prachtige omgeving van Winterswijk, ligt ons uitvaartcentrum. De warme inrichting van het uitvaartcentrum laten u tot rust komen.

0543 - 51 46 07
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Winterswijk
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Winterswijk

Aula en koffiekamer

Als er in de aula van ons uitvaartcentrum een uitvaartdienst wordt gehouden, is de aula na terugkomst van de begraafplaats of het crematorium omgebouwd tot een sfeervolle koffiekamer. U heeft hier alle tijd om na te praten en herinneringen op te halen.

0543 - 51 46 07
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Winterswijk
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Winterswijk
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Winterswijk

24-uurskamer

De mogelijkheid van het opbaren in een 24-uurskamer biedt families de mogelijkheid om op ieder moment dat zij willen hun dierbare te kunnen bezoeken. Als familie ontvangt u een sleutel van de kamer. De kamer kunt u inrichten met persoonlijke spullen.

0543 - 51 46 07