Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0543 - 51 46 07

Team Monuta
Winterswijk

Onze uitvaartverzorgers

Ellen Wezendonk

Het vak van uitvaartverzorger past helemaal bij mij. Ik ben namelijk een ‘mensen-mens’ en hou ervan om mensen bij te kunnen staan in een tijd waarin ze iemand nodig hebben. Ik vind het fijn om met liefde en vol overgave mijn hulp te kunnen bieden aan mensen tijdens een kwetsbaar moment in hun leven. Daarbij vind ik het belangrijk om te luisteren naar hun wensen en deze zo goed mogelijk in te vullen.
Ik wil nabestaanden het gevoel van vertrouwen geven dat wij er samen een mooi afscheid van kunnen maken. Daarbij zie ik het als een voordeel dat ik een geboren en getogen Achterhoekse ben. Ik ken de mensen en de gewoonten als geen ander en kom ‘mijn’ families ook na de uitvaart tegen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Erica Ubbink

Het vak van uitvaartverzorger past bij mij, omdat ik ervan hou mensen bij te kunnen staan in tijden waarin ze iemand nodig hebben. Ik ben een mensen-mens en vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dat bij ze past. Ik vind het fijn dat ik, tijdens een kwetsbaar moment in het leven van de nabestaanden, de zorg en aandacht kan geven om een passend en gedenkwaardig afscheid te verzorgen.