Uitvaartverzorgers

Maike Heusinkveld

Uitvaartverzorger

Geboren in Winterswijk, opgegroeid in Aalten en na ruim 25 jaar weer terug in de allermooiste hoek van Nederland, de Achterhoek. Mijn naam is Maike Heusinkveld en van nature ben ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, hou ik van mensen, verschillende culturen en het leven. Ik geloof dat hoe bewuster je afscheid kunt nemen en toekomt aan je gevoelens, je dat een betere start geeft voor het rouwproces.

Meer over mij

Erica Ubbink

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Erica Ubbink en sinds juni 2018 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta. Ik ben getrouwd met Peter Ubbink. Samen hebben wij 2 dochters en wonen aan de rand van het dorp, in het prachtige Winterswijk. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik er van hou om mensen bij te kunnen staan in tijden waarin ze iemand nodig hebben. Ik ben een “mensen-mens” en vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dat bij hun past.

Meer over mij

Waarom Monuta Winterswijk?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Winterswijk, Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Groenlo, Mariënvelde, Heurne, Dinxperlo