Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0543 - 51 46 07

Team Monuta
in Winterswijk

Onze uitvaartverzorgers

Erica Ubbink

Het vak van uitvaartverzorger past bij mij, omdat ik ervan hou mensen bij te kunnen staan in tijden waarin ze iemand nodig hebben. Ik ben een mensen-mens en vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dat bij ze past. Ik vind het fijn dat ik, tijdens een kwetsbaar moment in het leven van de nabestaanden, de zorg en aandacht kan geven om een passend en gedenkwaardig afscheid te verzorgen.