Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 695 14 44

Uitvaartcentrum in Zeist

Ons uitvaartcentrum in Zeist is uniek: rouwen, afscheid nemen en condoleren op één plek. In ons monumentale pand, dat ooit het woonhuis van een barones was, is het mogelijk om uw dierbare op te baren, te bezoeken, en een uitvaartdienst en condoleance te organiseren. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan de uitvaart gebruik te maken van een van onze opbaarkamers of luxe 24-uurssuites.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Zeist Nijenheim
Image
Uitvaartcentrum Zeist Nijenheim ingang
Image
Uitvaartcentrum Zeist Nijenheim

Afscheid nemen in alle rust

Sfeer en uw beleving staan in ons uitvaartcentrum in Zeist centraal. In ons uitvaartcentrum heeft u alle rust en ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. 

030 - 695 14 44
Image
monuta zeist aula
Image
Monuta Zeist aula zitting

Aula

De aula in ons uitvaartcentrum in Zeist, de Rubenszaal, is sfeervol ingericht met warm licht en comfortabele stoelen. De aula biedt ruimte aan zo'n honderd gasten. Heeft u een kleiner gezelschap, dan creëren wij een intieme ruimte door deze in tweeën te delen met onze transparante, zandkleurige gordijnen. De luxe banken, stijlvolle lambrisering en moderne kroonluchter geven een sfeervolle en luxe uitstraling aan de ruimte. Tijdens de dienst is het mogelijk om muziek af te spelen, foto’s te tonen op het scherm en een cd- of dvd-opname te maken, zodat u de afscheidsdienst nog eens kunt terugluisteren of terugkijken. De rest van de dienst vullen we geheel naar uw wens in. Denk hierbij aan het inhuren van een piano met pianist of bijvoorbeeld een woorddienstbegeleider.

030 - 695 14 44
Image
Monuta Zeist koffiekamer
Image
Monuta Zeist catering
Image
Monuta Zeist koffiekamer stoelen

Grand Café Salon Vermeer

Na de afscheidsdienst neemt u plaats in onze Salon Vermeer, die is ingericht als sfeervolle grand caféruimte. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons terras, aangrenzend aan Salon Vermeer. Op het gebied van catering is er veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor koffie met cake, maar bijvoorbeeld ook voor een borrel met hapjes of een broodmaaltijd. 

030 - 695 14 44
Image
monuta zeist familiekamer
Image
monuta zeist familiekamer

Familiekamer

In de familiekamer kunt u, voor de afscheidsdienst begint, met de directe nabestaanden samenkomen om even tot rust te komen en iets te drinken voordat de dienst begint. Vanuit deze ruimte kunt u vervolgens samen naar de aula lopen. 

030 - 695 14 44
Image
monuta zeist opbaren
Image
monuta zeist opbaren
Image
monuta zeist opbaren

Opbaarkamers en 24-uurskamers

Voorafgaand aan de uitvaart is het mogelijk om uw overleden dierbare te laten opbaren in een van onze opbaarkamers in ons uitvaartcentrum in Zeist, genaamd Parel en Diamant. Een mooi alternatief als u uw overleden dierbare niet thuis kunt of wilt opbaren. Wilt u op elk moment van de dag bij uw dierbare kunnen zijn, dan nodigen wij u uit om gebruik te maken van een van onze twee 24-uurssuites. U kunt hierbij gebruikmaken van een eigen parkeerplaats en facilitaire voorzieningen. Koffie, thee en frisdrank staan tot uw beschikking.  

030 - 695 14 44