Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 695 14 44

Team Monuta
Zeist

Onze uitvaartverzorgers

Berna Hofmans

Mijn passie voor mijn vak als uitvaartverzorger in Zeist is dat ik na al die jaren nog steeds het gevoel heb dat ik echt iets kan betekenen voor een familie. Het blijft bijzonder om verantwoordelijk te mogen zijn voor een uitvaart. Daarbij wil ik alles geven. Een uitvaart kun je maar eenmaal doen, dus die moet perfect verlopen. Een tevreden gevoel krijg ik wanneer een uitvaart precies zo is verlopen als ik met de familie heb besproken. Maar ook wanneer de familie haar waardering uitspreekt of wanneer ik voel dat ik met mijn collega’s iets moois hebt neergezet.

Bianca Versteeg

Betrokken en gedreven.

Zo ben ik er voor families als er afscheid genomen moet worden. Voor hen wil ik er zijn, met hen wil ik zoeken naar de manier die bij hen past voor een goed afscheid met een goed gevoel.

Met mijn open blik, mijn grote gevoel voor verantwoordelijk en mijn denken in oplossingen ben ik de familie tot steun. Ik ben voor hen een luisterend oor en houd het overzicht: ze kunnen altijd bij mij terecht en kunnen er van op aan dat alles goed wordt geregeld. Zo zoek ik met hen naar de manier waarop zij hun geliefde willen herinneren en hoe we dit op een passende wijze vorm kunnen geven op de dag van het afscheid.

 

Renske Blok