Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Zoetermeer

Wij staan voor u klaar wanneer u een begrafenis wilt regelen in Zoetermeer. Wij nemen u alle praktische zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op afscheid nemen. Voor het regelen van een begrafenis in Zoetermeer zijn er meerdere locaties in de omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u terecht bij Begraafplaats Binnenweg, de oudste begraafplaats in de regio. Ook kunt u terecht bij begraafplaats Hoflaan aan de Buytenparklaan, naast ons uitvaartcentrum. Hier zijn naast particuliere (eigen) graven ook algemene graven, urnengraven, een urnenmuur en een uitstrooiveld. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart in Zoetermeer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

079 - 341 23 23
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Zoetermeer

Voor het regelen van een crematie in Zoetermeer kunt u ook bij Monuta terecht. In crematorium Meerbloemhof kunt u de crematie laten plaatsvinden. Ons crematorium ligt op hetzelfde terrein als ons uitvaartcentrum. Het gebouw kan ook gebruikt worden voor begrafenisplechtigheden. Een mooie brug verbindt het crematorium met de begraafplaats. Het crematorium is modern vormgegeven en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder validen. Het gebouw heeft alleen maar ronde vormen. Deze vormen zorgen als het ware voor een zachte warme voering van de harde jas die om het gebouw zit. Het beschermt tegen weer en wind. Het staal roest langzaam en verbeeldt zo de vergankelijkheid. De graffiti in het binnen columbarium is opvallend modern en sfeervol. Nabestaanden hebben 24 uur per dag toegang tot deze ruimte. Bij het regelen van een crematie in Zoetermeer is veel mogelijk. Ook op het gebied van catering. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

079 - 341 23 23
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Zoetermeer en omgeving? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

079 - 341 23 23