Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Uitvaartcentrum in Zoetermeer

Als u een uitvaartcentrum in Zoetermeer zoekt, dan kunt u terecht bij Monuta Ogier. Het uitvaartcentrum en het crematorium zijn gelegen aan de Buytenparklaan. Vanuit ons uitvaartcentrum in Zoetermeer kunnen wij uw overleden dierbare opbaren, en kunt u hem of haar bezoeken in onze 24-uurskamer. Daarnaast kunt u ook de herdenkingsdienst en condoleance in ons uitvaartcentrum laten plaatsvinden. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer

24-uurskamers

Bij ons kunt u kiezen voor een traditionele opbaring of voor opbaring in een 24-uurskamer. Monuta Ogier beschikt over zes 24-uurskamers. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s, kaartjes, bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is ook een eigen keuken en toilet beschikbaar.

079 - 341 23 23
Image
Huiskamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer
Image
Huiskamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer

Huiskamer

Voor naaste familieleden, meestal het gezin, is er een speciale ruimte: de familiekamer. Daar kunnen zij zich in alle rust voorbereiden op de plechtigheid. De ruimte heeft een aparte ingang en is geschikt voor ongeveer 15 personen. Er kan hier ook een kopje koffie, thee of frisdrank worden gedronken.

079 - 341 23 23
Image
Aula uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer

Aula en koffiekamer

De aula is stijlvol ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. Er zijn voldoende zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor kleine en grote groepen mogelijk. De ruimte is goed toegankelijk voor mindervaliden. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare. Tegenwoordig is na een uitvaart een glas wijn al net zo gewoon als een kopje koffie. Net als een bitterbal erbij in plaats van een plakje cake. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. Wij bieden diverse arrangementen aan. Van koffie/thee met cake, luxe hartige hapjes tot een goed glas wijn. Er zijn veel mogelijkheden. Neem gerust contact op met onze uitvaartverzorgers om uw wensen te bespreken. We staan graag voor u klaar.

079 - 341 23 23
Image
Aula uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer
Image
Aula uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer

Muziek en beeld

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Monuta heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie. Daarnaast kunt u ook foto’s laten zien via onze lcd-schermen. Van de plechtigheid kan altijd een geluidsopname gemaakt. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken. Voor familieleden in het buitenland of belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn naar het uitvaartcentrum te komen, kan de plechtigheid via internet (streaming) worden bekeken. Hiervoor ontvangt de familie inlogcodes die zij zelf kunnen doorgeven aan de familie en belangstellenden.

079 - 341 23 23