Uitvaartverzorgers

Neemt u contact op met de uitvaartverzorgers van Monuta Ogier. Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek, om informatie op te vragen of om alvast uw uitvaart voor te bespreken. U mag ook bij ons op kantoor komen. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Ferry van der Horst

Uitvaartverzorger

Als geboren Zoetermeerder werk ik als uitvaartverzorger voor Monuta in mijn directe omgeving. Ik ben opgegroeid in het oude gedeelte van Zoetermeer en kom uit een gezin met 4 kinderen. Mijn ouders hebben ons altijd heel zorgzaam opgevoed. De normen en waarden die ik van hun heb meegekregen vormen een prachtige basis in hoe ik mijn werk als uitvaartverzorger kan uitoefenen.

Meer over mij

Jeannette Coenraad - Cok

Uitvaartverzorger

Het was al heel lang een wens om uitvaartverzorger te worden. De verbinding die ik met mensen maak tijdens mijn werk, vind ik fantastisch. Alle facetten die voor mij belangrijk zijn komen samen; dienstbaarheid, zorgzaamheid en gastvrijheid. Het regelen van een uitvaart is maatwerk. Het gaat er om dat het laatste afscheid past bij hoe uw overleden dierbare was.

Een passend afscheid

Meer over mij

Yvonne Buitendijk

Uitvaartverzorger

Dat ik uitvaartverzorger wilde worden is een gevoel dat ik eigenlijk altijd heb gehad. Het blijft voor mij heel bijzonder dat ik bij mensen binnenkom op zo’n intiem moment. Families vertellen vaak al snel veel bijzondere verhalen; soms luchtig, soms beladen, waardoor ik een beeld krijg bij hun overleden dierbare. Door goed te luisteren en samen te werken, komen we tot een passend en persoonlijk afscheid.

Meer over mij

Waarom Monuta Ogier?

  • Afscheid zoals u dat wenst
  • Huiselijke sfeer
  • Persoonlijk en betrokken
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Zoetermeer