Uitvaartverzorgers

Neemt u contact op met de uitvaartverzorgers van Monuta Ogier. Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek, om informatie op te vragen of om alvast uw uitvaart voor te bespreken. U mag ook bij ons op kantoor komen. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Ferry van der Horst

Uitvaartverzorger

Als geboren Zoetermeerder werk ik als uitvaartverzorger voor Monuta in mijn directe omgeving. Ik ben opgegroeid in het oude gedeelte van Zoetermeer en kom uit een gezin met 4 kinderen. Mijn ouders hebben ons altijd heel zorgzaam opgevoed. De normen en waarden die ik van hun heb meegekregen vormen een prachtige basis in hoe ik mijn werk als uitvaartverzorger kan uitoefenen.

Meer over mij

Yvonne Buitendijk

Uitvaartverzorger

Dat ik uitvaartverzorger wilde worden is een gevoel dat ik eigenlijk altijd heb gehad. Het blijft voor mij heel bijzonder dat ik bij mensen binnenkom op zo’n intiem moment. Families vertellen vaak al snel veel bijzondere verhalen; soms luchtig, soms beladen, waardoor ik een beeld krijg bij hun overleden dierbare. Door goed te luisteren en samen te werken, komen we tot een passend en persoonlijk afscheid.

Meer over mij

Waarom Monuta Ogier?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zoetermeer