Uitvaartverzorgers

Neemt u contact op met de uitvaartverzorgers van Monuta Ogier. Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek, om informatie op te vragen of om alvast uw uitvaart voor te bespreken. U mag ook bij ons op kantoor komen. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Dat ik uitvaartverzorger wilde worden is een gevoel dat ik eigenlijk altijd heb gehad. Het blijft voor mij heel bijzonder dat ik bij mensen binnenkom op zo’n intiem moment. Families vertellen vaak al snel veel bijzondere verhalen; soms luchtig, soms beladen, waardoor ik een beeld krijg bij hun overleden dierbare. Door goed te luisteren en samen te werken, komen we tot een passend en persoonlijk afscheid. Denk aan slagroomsoesjes bij de condoleance, omdat de overledene dat zo lekker vond, of bijzondere muziek waar hij of zij van hield. Bijna alles is mogelijk en ik wil u daar graag bij helpen zodat u terugkijkt op het afscheid als een mooie herinnering. 

Uw wensen staan centraal

Het mooie aan het vak als uitvaartverzorger vind ik de verdieping van mijn karakter en het contact dat ik met mensen heb. Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden in alle rust keuzes kunnen maken die helpen om het afscheid van hun dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. De wensen die misschien al vooraf zijn vastgelegd zijn en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Intensief betrokken

Ik ben erg dienstverlenend ingesteld en omdat ik jaren op verschillende cruiseschepen heb gewerkt, ben ik gewend om hard te werken. Daarnaast houd ik ervan om onder tijdsdruk te presteren. Een uitvaart kun je nooit meer over doen, dus alles moet staan als een huis. Om dit goed te kunnen organiseren, zal ik als uitvaartverzorger intensief betrokken zijn met de nabestaanden, want het is hun laatste afscheid. 

Contact

Wilt u vrijblijvend eens de mogelijkheden rondom een afscheid doorspreken? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op via 079 - 341 23 23 (dag en nacht bereikbaar).

 

Waarom Monuta Ogier?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zoetermeer