Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Team Monuta
Ogier

Onze uitvaartverzorgers

Remi Korfage

Iedereen krijgt in zijn leven vroeg of laat te maken met het overlijden van een dierbare. Dit is een emotionele tijd. Ik probeer in deze tijd een luisterend oor te zijn en zorg ervoor dat de wensen van de familie worden uitgevoerd. Alles is bespreekbaar en er is meer mogelijk dan u zich misschien voorstelt. Wilt u het afscheid persoonlijk of juist een klassieke uitvaart? Uw wensen staan voorop, ik zorg ervoor dat de uitvaart gaat zoals u het wenst. Ik pas me dus aan de situatie van dat moment aan. Ik luister, adviseer, begeleid en inspireer. Zelf ben ik pas voldaan als een familie een goed gevoel heeft over gehouden aan de uitvaart. Dat blijft bijzonder, want betekent dat ik heb bijgedragen aan een mooie herinnering en een waardig afscheid.

Anne van der Zee

Vanuit mijn vorige baan als politieagent, is mijn interesse voor het vak uitvaartverzorger gegroeid. Vaak krijg ik te horen dat dit een bijzondere stap is, met twee beroepen die ver van elkaar vandaan liggen. Ik ervaar dat niet zo. Wat mij trok in het werk als politieagent, er zijn voor die mensen die je nodig hebben, sluit compleet aan bij het vak uitvaartverzorger: het bieden van een helpende hand. Als uitvaartverzorger bied je die helpende hand. Samen met de nabestaanden ga ik op zoek naar een afscheid gericht op de wensen van de overledene zelf en die van de nabestaanden. Er kan maar één keer afscheid genomen worden, het moet dus allemaal in één keer goed gaan en kloppen. Als de nabestaanden mij na de uitvaart bedanken en zij terugkijken op een fijn afscheid, een afscheid zoals zij het voor ogen hadden weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Daar ga ik voor!