Uitvaartverzorgers

Neemt u contact op met de uitvaartverzorgers van Monuta Ogier. Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek, om informatie op te vragen of om alvast uw uitvaart voor te bespreken. U mag ook bij ons op kantoor komen. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Yvonne Buitendijk

Uitvaartverzorger

Dat ik uitvaartverzorger wilde worden is een gevoel dat ik eigenlijk altijd heb gehad. Het blijft voor mij heel bijzonder dat ik bij mensen binnenkom op zo’n intiem moment. Families vertellen vaak al snel veel bijzondere verhalen; soms luchtig, soms beladen, waardoor ik een beeld krijg bij hun overleden dierbare. Door goed te luisteren en samen te werken, komen we tot een passend en persoonlijk afscheid.

Meer over mij

Remi Korfage

Uitvaartverzorger

Iedereen krijgt in zijn leven vroeg of laat te maken met het overlijden van een dierbare. Dit is een emotionele tijd. Ik probeer in deze tijd een luisterend oor te zijn en zorg ervoor dat de wensen van de familie worden uitgevoerd. Alles is bespreekbaar en er is meer mogelijk dan u zich misschien voorstelt. Wilt u het afscheid persoonlijk of juist een klassieke uitvaart? Uw wensen staan voorop, ik zorg ervoor dat de uitvaart gaat zoals u het wenst.

Meer over mij

Anne van der Zee

Uitvaartverzorger

Vanuit mijn vorige baan als politieagent, is mijn interesse voor het vak uitvaartverzorger gegroeid. Vaak krijg ik te horen dat dit een bijzondere stap is, met twee beroepen die ver van elkaar vandaan liggen. Ik ervaar dat echter niet zo. Hetgeen mij trok in het werk als politieagent, er zijn voor die mensen die je nodig hebben, sluit compleet aan bij het vak uitvaartverzorger: het bieden van een helpende hand.

Meer over mij

Waarom Monuta Ogier?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zoetermeer