Uitvaartverzorgers

Neemt u contact op met de uitvaartverzorgers van Monuta Ogier. Belt u gerust met onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek, om informatie op te vragen of om alvast uw uitvaart voor te bespreken. U mag ook bij ons op kantoor komen. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Ferry van der Horst

Uitvaartverzorger

Als geboren Zoetermeerder werk ik als uitvaartverzorger voor Monuta in mijn directe omgeving. Ik ben opgegroeid in het oude gedeelte van Zoetermeer en kom uit een gezin met 4 kinderen. Mijn ouders hebben ons altijd heel zorgzaam opgevoed. De normen en waarden die ik van hun heb meegekregen vormen een prachtige basis in hoe ik mijn werk als uitvaartverzorger kan uitoefenen.

Meer over mij

Jeanine van den Brink

Manager Facilitair

Mijn naam is Jeanine van den Brink en ik ben sinds 2000 werkzaam in de uitvaartbranche. Samen met een professioneel en enthousiast team van medewerkers zetten wij ons iedere dag in om nabestaanden te begeleiden en het respectvol organiseren van de uitvaart. Wij doen dit door goed te luisteren naar de klant, maar ook door een steunpilaar te zijn, zodat men met een goed gevoel kan terugkijken.

Meer over mij

Waarom Monuta Ogier?

  • Afscheid zoals u dat wenst
  • Huiselijke sfeer
  • Persoonlijk en betrokken
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Zoetermeer