Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
header

Open dag 30 april
Afscheidshuis Den Haag

Kom naar de
Open dag

Op zaterdag 30 april a.s., van 10.30 tot 15.00 uur, organiseert Monuta Afscheidshuis en Begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag een open dag. Aanleiding is de metamorfose van het voormalige Koetshuis. Deze is omgebouwd tot een sfeervol Afscheidshuis, met twee royale 24-uurssuites. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de wens om alles rondom het afscheid op dezelfde plek te kunnen aanbieden. Van de opbaring voorafgaand aan het afscheid, tot en met de dienst en de koffietafel. U bent van harte welkom aan de Laan van Eik en Duinen 40 in Den Haag.

30 april officiële opening

“We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar wat mogelijk is. Hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?”, vertelt Frank Schmitjes. “Met deze open dag geven we belangstellenden een kijkje achter de schermen en vertellen we meer over de mogelijkheden rondom een afscheid. Open zijn over afscheid vind ik dan ook belangrijk. Het helpt nabestaanden bij het verwerken van hun verdriet als ze weten wat hun dierbare graag wilde. Wij zijn er trots op dat we met onze prachtige locatie kunnen bijdragen aan het op een fijne manier afscheid kunnen nemen van een dierbare.”

Programma
Open dag

Op 30 april bent u tussen 10.30 en 15.00 uur van harte welkom in ons Afscheidshuis. Voor deze dag geldt een vrije inloop. Hieronder leest u meer over ons programma. 

10.30 uurOfficiële opening
10.45 uur1e Presentatie 'Gaan zoals je bent' in de kapel op de begraafplaats
11.30 uurDoorlopende rondleiding Afscheidshuis
12.30 uur2e Presentatie Partiar 'Een levenseinde zonder zorgen' in de kapel op de begraafplaats
13.30 uurDoorlopende rondleiding Afscheidshuis
15.00 uurEinde open dag

 

 

 

Afbeelding
afscheidshuis den haag

Meld u aan
voor de open dag

U kunt zich direct aanmelden voor de open dag via het formulier op deze pagina. Wilt u graag uw wensen vrijblijvend bespreken tijdens deze open dag?  U kunt dit direct aangeven in het formulier zodat onze uitvaartverzorger hier rekening mee houdt en tijd voor u reserveert. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij zien u graag op 30 april! 

Aanhef
Wilt u een kosteloos uitvaartwensengesprek?
Wilt u een check op uw Monuta uitvaartpolis of deze nog bij uw wensen past?