Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Sterrenhemel Monuta

Monuta stopt
met Sterrenhemel.nl

Monuta stopt met initiatief Sterrenhemel.nl

Apeldoorn, 25 september 2023

Tien jaar lang is Sterrenhemel.nl beschikbaar geweest om dierbaren te herdenken. Wij hebben nu de moeilijke beslissing moeten nemen om per 1 oktober 2023 te stoppen met Sterrenhemel.nl. Dit betekent dat wij alle informatie die op de website staat moeten verwijderen. Ook uw gegevens en de door u geplaatste ster(ren).

Sterrenhemel.nl is per 1 oktober 2023 niet meer beschikbaar
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om een ster te plaatsen op Sterrenhemel.nl. Wel kunt u tot 1 oktober geplaatste sterren opzoeken. Mogelijk staan op Sterrenhemel.nl nog door u geplaatste sterren die u dierbaar zijn en die u wilt bewaren. 

Dit kunt u doen door naar Sterrenhemel.nl te gaan, te zoeken naar de naam van uw dierbare en uw berichten te kopiëren naar bijvoorbeeld een Word document. U kunt ook schermafbeeldingen maken met uw smartphone of laptop. Na 1 oktober is alle inhoud op Sterrenhemel.nl niet meer beschikbaar.

Tips, ervaringsverhalen en praktische zaken
Vanaf 1 oktober willen wij nabestaanden blijven ondersteunen met nazorg. Bijvoorbeeld met tips, ervaringsverhalen en praktische zaken die kunnen helpen bij de rouwverwerking, want ook dat gaat niet vanzelf. Ook kunt u onze jaarlijkse herinneringsavond op 2 november bijwonen in een van onze vestigingen.

Onderstaande onderwerpen kunnen u helpen om de draad weer op te pakken of om in te lezen welke mogelijkheden er zijn rondom een uitvaart.

Monuta nazorgpagina's

Monuta is er ook voor u als steun na een verlies. Op Monuta.nl bieden wij informatie over praktische nazorg en tips over rouwverwerking die u steun kunnen bieden in een moeilijke periode.

Doorgaan nadat je partner overlijdt – Vief.nl

Als je partner overlijdt, staat je wereld op zijn kop. Alles waar je jarenlang samen van genoot, wat je samen ondernam en waar je samen blij van werd, valt in één klap weg. Je partner verliezen betekent een leeg huis bij thuiskomst, een lege stoel aan de eettafel en een koude plek in bed. Ontdek op Vief.nl hoe je hiermee om kan gaan en hoe je je sociale leven na verloop van tijd weer oppakt.

Monuta Uitvaartwensen

Wist u dat u bij Monuta eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen kunt vastleggen? Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent. Stap voor stap helpen wij u door de verschillende mogelijkheden.

Monuta blogverhalen

Op Monuta.nl kunt u bijzondere blogverhalen lezen van en voor nabestaanden. Ook leest u in deze artikelen terug hoe nabestaanden omgaan met rouwverwerking en hoe ze de draad weer oppakken na een moeilijke periode.