Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Monuta bij jou in de buurt

Monuta bij jou
in de buurt

Uitvaart in de buurt regelen

Wil je een uitvaart te regelen? Bel ons dan op 0800 – 023 05 50 (gratis). Zoek je een uitvaartverzorger bij jou in de buurt? Voer hieronder jouw postcode in.

Altijd een uitvaartcentrum
vlakbij jou

Monuta heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Met ruim 100 eigen vestigingen, zeven crematoria en drie begraafplaatsen, is Monuta een van de grootste uitvaartverzorgers van Nederland.  Omdat we op veel plekken in Nederland gevestigd zijn, zijn we altijd in de buurt en weten we veel van lokale gebruiken en tradities. Benieuwd of we ook bij jou in de buurt zitten? Klik op de button hieronder.

Een persoonlijk afscheid
daar zorgen wij voor

Monuta maakt als uitvaartverzorger een uitvaart met een goed gevoel voor iedereen mogelijk. Ook bij jou in de buurt. Wij helpen je in de dagen voor, tijdens en na het afscheid met praktische informatie en steun op het moment dat het nodig is. Dit beloven we jou:

  • Altijd een persoonlijk afscheid 
  • Altijd één vertrouwd gezicht 
  • Liefdevolle verzorging 
  • Altijd een persoonlijk draaiboek 
  • Geen financiële verrassingen
Afbeelding
Monuta in de buurt opbaren

Opbaarmogelijkheden

Bij Monuta kun je bijna altijd jouw overleden dierbare laten opbaren in een van onze uitvaartcentra. Vaak beschikken onze uitvaartcentra over een 24-uurskamer. Je ontvangt dan een sleutel van deze kamer waarmee je op elk moment jouw dierbare kunt bezoeken, zo vaak en zo lang je wilt. 

Afbeelding
Monuta in de buurt huiselijk

Afscheid in huiselijke sfeer

Steeds meer mensen kiezen voor een afscheid in huiselijke sfeer. Bij Monuta hebben we verschillende uitvaartcentra waar een intiem afscheid mogelijk is. Waar je met een kleine groep herinneringen kunt ophalen. Van Alphen aan den Rijn tot bijvoorbeeld Bussum en alles daartussenin.

Afbeelding
Monuta in de buurt crematorium

Uitvaart in een crematorium

Ook in de aula van een crematorium kan een afscheidsdienst gehouden worden. De aula is dan vaak sfeervol ingericht en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Monuta heeft verschillende crematoria waar je in diverse settings afscheid kunt nemen. Er is veel mogelijk.