Uitvaartwinkel.nl herinneringsproducten

Uitvaartwinkel

Na een overlijden is de herinnering die achterblijft heel belangrijk. Vanuit onze ervaring als uitvaartverzorger weten we hoe belangrijk het is om te herinneren, het helpt bij het verwerken van een verlies. Daarom vindt u in onze online winkel op Uitvaartwinkel.nl een ruim assortiment aan producten waarmee u de herinnering aan uw dierbare vorm kunt geven.

Urnen en assieraden

Na een crematie zijn er verschillende manieren waarop u de as kunt bewaren. In onze uitvaartwinkel vindt u een groot assortiment urnen van verschillende materialen en in verschillende vormen. Bijvoorbeeld urnen van brons of glas en urnen in de vorm van een hart. Bekijk zelf alle mogelijkheden voor urnen.

Naast urnen zijn er ook speciale sieraden waarin u een deel van de as met zich mee kunt dragen. Deze sieraden zijn speciaal ontworpen met een afsluitbaar gedeelte voor de as. Daarnaast kan de as in verschillende sieraden verwerkt worden, wat prettig kan zijn meerdere nabestaanden graag iets van de overleden dierbare willen meedragen.

Ook in assieraden is veel keuze, bijvoorbeeld ashangers, maar ook speciale ringen en oorbellen waar as in kan. Bekijk zelf alle mogelijkheden voor assieraden.
 

Naar de uitvaartwinkel

Wat kunt u nog meer vinden op uitvaartwinkel.nl?

Naast producten voor asbestemming vindt u ook verschillende soorten gedenkartikelen en artikelen voor grafdecoratie in onze online winkel. Bekijk zelf alle artikelen op www.uitvaartwinkel.nl.