Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Goedkope crematie

Goedkope
crematie

Crematie zonder afscheid
voor 2.100 euro

Bij Monuta bieden we u een crematie zonder afscheidsdienst aan voor 2.100 euro. Dit  arrangement biedt een waardige uitvaart van uw dierbare. Het arrangement omvat de belangrijkste diensten zoals het overbrengen en verzorgen van de overledene en de crematie zelf. Er vindt geen afscheidsdienst, of afscheidsmoment plaats. De dag, het tijdstip en de locatie van de crematie worden door Monuta bepaald. Hieronder leest u meer over de inhoud van dit arrangement.

Wat is inbegrepen in dit arrangement?
 

 • Overbrengen van de overledene naar een Monuta uitvaartcentrum
 • Verzorging van de overledene
 • Eenvoudige uitvaartkist
 • Verblijf van de overledene in een gekoelde ruimte van een Monuta uitvaartcentrum
 • Aangifte van overlijden en regelen van de overlijdensakte
 • Plannen en regelen van de crematie op een door Monuta gekozen dag en tijdstip en in een door Monuta gekozen crematorium
 • Rouwvervoer naar het crematorium
 • Een respectvolle crematie, zonder de aanwezigheid van nabestaanden

 

Afbeelding
Goedkope crematie Monuta
Afbeelding
Goedkope crematie afscheidsmoment

Crematie met klein afscheid
voor 3.500 euro

Als het arrangement van 2.100 euro u aanspreekt, maar toch wel een klein afscheidsmoment wenst, bieden we een crematie met klein afscheid aan voor 3.500 euro. De dag, het tijdstip en de locatie van het afscheidsmoment en de crematie worden door Monuta bepaald.  De crematie vindt plaats in het Monuta crematorium, zonder aanwezigheid van nabestaanden. Er vindt dan een apart afscheidsmoment plaats met maximaal 10 personen in het Monuta uitvaartcentrum. De toevoeging van het afscheidsmoment helpt nabestaanden bij de verwerking van het verlies. Hieronder leest u meer over de extra inhoud van dit arrangement.

Wat is extra inbegrepen in dit arrangement?
 

 • Klein afscheidsmoment (let op, geen afscheidsdienst) in een Monuta uitvaartcentrum voor maximaal 10 personen
   
Keurmerk uitvaartzorg

Bescheiden uitvaart
voor 4.500 euro

Bij bovenstaande arrangementen willen we benadrukken dat hoewel het financieel betaalbaar is, het belangrijk is om te beseffen dat het afscheid nemen van een dierbare zonder een dienst moeilijker kan zijn. De mogelijkheid om niet bij de crematie aanwezig te zijn én de afwezigheid van een dienst kan het rouwproces uitdagender maken. 

Het is mogelijk om een bescheiden uitvaart in een Monuta uitvaartcentrum te organiseren voor 4.500 euro. Naast een complete afscheidsdienst voor de nabestaanden, is het mogelijk om bij de crematie aanwezig te zijn. Op deze manier kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare.

Afbeelding
Bescheiden uitvaart Monuta
Afbeelding
uitvaartwensen bespreken

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Misschien hoeft u op dit moment geen uitvaart te regelen, maar wilt u alvast wat meer weten over de mogelijkheden voor een goedkope crematie. Neem dan gerust contact met ons op, voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met één van onze lokale uitvaartverzorgers.

Veel gestelde vragen

Goedkope crematie - FAQ

Kan ik extra wensen zoals bloemen, rouwkaarten of een familiebericht toevoegen aan dit pakket?

Helaas is het niet mogelijk voor Monuta om extra wensen zoals bloemen, rouwkaarten of een familiebericht te regelen. U kunt echter zelf deze extra wensen regelen bij bijvoorbeeld een lokale bloemist, drukker of uitgever.

Kan ik bijvoorbeeld de eenvoudige uitvaartkist omwisselen voor een luxe uitvaartkist?

In dit crematiepakket is het niet mogelijk om onderdelen te vervangen door alternatieven. Dit geldt ook voor de kist in deze situatie.