Crematieverzekering

Bent u op zoek naar een goede crematieverzekering? Kies dan voor Monuta. Met onze verzekeringen neemt u uw nabestaanden de zorgen uit handen. En u kunt zelf kiezen welke verzekering het beste bij u past.

Monuta heeft een crematieverzekering met daarin een pakket van diensten en producten, wij noemen dit ook wel een uitvaartverzekering. Dat is handig, want Monuta verzorgt uw uitvaart en u weet zeker dat de basis goed geregeld is.

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra
  • Ons Klant Contact Center wordt door u beoordeeld met een 8,3


De kosten voor de crematie zelf zitten niet in het pakket van diensten en producten, maar de verzekering bevat ook een vrij te besteden bedrag, wat u nabestaanden kunnen besteden aan kosten die met de uitvaart te maken hebben. Bijvoorbeeld crematiekosten, een mooie urn of een uitgebreide koffietafel.

Er is ook een crematieverzekering mogelijk waarbij u alleen een geldbedrag verzekert. Heeft u al een verzekering voor uw crematie, dan kan dit ook een prima aanvulling zijn daarop. Zo weet u zeker dat uw crematie straks verloopt zoals u dat wilt en maakt u het financieel mogelijk.

Wilt u meer weten over een crematieverzekering? Lees al onze informatie over de Monuta uitvaartverzekering. U kunt ook direct zelf een uitvaartverzekering afsluiten.

 

Contact

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze uitvaartverzekeringen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 0800 - 022 22 92 (gratis telefoonnummer). Of vul het formulier in zodat wij u kunnen terugbellen. U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur, zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt.