Crematieverzekering

Bent u op zoek naar een goede crematieverzekering? Kies dan voor Monuta. Met onze verzekeringen neemt u uw nabestaanden de zorgen uit handen. En u kunt zelf kiezen welke verzekering het beste bij u past.

Monuta heeft een crematieverzekering met daarin een pakket van diensten en producten, wij noemen dit ook wel een uitvaartverzekering. Dat is handig, want Monuta verzorgt uw uitvaart en u weet zeker dat de basis goed geregeld is.

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige hulp en advies.
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra


De kosten voor de crematie zelf zitten niet in het pakket van diensten en producten, maar de verzekering bevat ook een vrij te besteden bedrag, wat u nabestaanden kunnen besteden aan kosten die met de uitvaart te maken hebben. Bijvoorbeeld crematiekosten, een mooie urn of een uitgebreide koffietafel.

Er is ook een crematieverzekering mogelijk waarbij u alleen een geldbedrag verzekert. Heeft u al een verzekering voor uw crematie, dan kan dit ook een prima aanvulling zijn daarop. Zo weet u zeker dat uw crematie straks verloopt zoals u dat wilt en maakt u het financieel mogelijk.

Wilt u meer weten over een crematieverzekering? Lees al onze informatie over de Monuta uitvaartverzekering. U kunt ook direct zelf een uitvaartverzekering afsluiten.

 

Contact

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze uitvaartverzekeringen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 0800 - 022 22 92 (gratis telefoonnummer). Of vul het formulier in zodat wij u kunnen terugbellen. U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur, zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt.