Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Hoensbroek

Er zijn meerdere locaties waar u terecht kunt om een begrafenis te regelen in Hoensbroek en omgeving. Zo kunt u terecht op Begraafplaats Schifferheide. Deze begraafplaats is een van oorsprong gemeentelijke begraafplaats die aan de rand van de prachtige Anstelvallei ligt, parallel aan het ‘Wauwelpad’ en tegenover het oude Roda-station. Op de begraafplaats vindt u graven, een buiten en binnencolombarium, strooiveld en urnengraven en een buitenaula voor afscheidsdiensten. Wanneer wij voor u de begrafenis regelen in Hoensbroek kunt u overal terecht in Nederland. Wij staan u bij in uw keuze.

045 - 521 2926
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Hoensbroek

Een crematie regelen in Hoensbroek kan niet in de plaats zelf, maar in onze omgeving vindt u verschillende crematoria. Wij komen vaak bij Crematorium Schifferheide in Kerkrade. Dit Monuta crematorium ligt op 20 minuten rijden van Hoensbroek en ligt aan de prachtige Anstelvallei. U kunt in dit crematorium op een prachtige plek afscheid nemen. Het crematorium heeft drie sfeervolle aula’s (waarvan zelfs een buitenaula), en heeft uitgebreide cateringmogelijkheden. Zo kunnen wij een tapasbuffet voor u regelen, maar ook een simpele koffietafel met vlaai behoort tot de mogelijkheden. En wilt u ergens anders de crematie regelen? Dat kan vanzelfsprekend ook. U heeft de vrije keuze.

045 - 521 2926
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Wijnandsrade, Schinnen, Meerssen, Ulestraten, Moorveld, Bunde, Geulle, Eijsden, Gronsveld, Sint Geertruid, Hoensbroek, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Brunssum, Merkelbeek, Schimmert, Hulsberg en Walem dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

045 - 521 2926