Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Universele

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 208 0820

Uw uitvaartwensen bespreken

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Afspraak maken
Monuta Universele - Hoensbroek begrafenis regelen

Begrafenis regelen in Hoensbroek

Er zijn meerdere locaties waar u terecht kunt om een begrafenis te regelen in Hoensbroek en omgeving. Zo kunt u terecht op Begraafplaats Schifferheide. Deze begraafplaats is een van oorsprong gemeentelijke begraafplaats die aan de rand van de prachtige Anstelvallei ligt, parallel aan het ‘Wauwelpad’ en tegenover het oude Roda-station. Op de begraafplaats vindt u graven, een buiten en binnencolombarium, strooiveld en urnengraven en een buitenaula voor afscheidsdiensten. Wanneer wij voor u de begrafenis regelen in Hoensbroek kunt u overal terecht in Nederland. Wij staan u bij in uw keuze.

045 - 208 0820
Monuta Universele - Hoensbroek - crematie regelen

Crematie regelen in Hoensbroek

Een crematie regelen in Hoensbroek kan niet in de plaats zelf, maar in onze omgeving vindt u verschillende crematoria. Wij komen vaak bij Crematorium Schifferheide in Kerkrade. Dit Monuta crematorium ligt op 20 minuten rijden van Hoensbroek en ligt aan de prachtige Anstelvallei. U kunt in dit crematorium op een prachtige plek afscheid nemen. Het crematorium heeft drie sfeervolle aula’s (waarvan zelfs een buitenaula), en heeft uitgebreide cateringmogelijkheden. Zo kunnen wij een tapasbuffet voor u regelen, maar ook een simpele koffietafel met vlaai behoort tot de mogelijkheden. En wilt u ergens anders de crematie regelen? Dat kan vanzelfsprekend ook. U heeft de vrije keuze.

045 - 208 0820
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Wijnandsrade, Schinnen, Meerssen, Ulestraten, Moorveld, Bunde, Geulle, Eijsden, Gronsveld, Sint Geertruid, Hoensbroek, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Brunssum, Merkelbeek, Schimmert, Hulsberg en Walem dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

045 - 208 0820