Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Maasbracht

U kunt op meerdere begraafplaatsen in Maasbracht de begrafenis regelen. Wanneer wij de begrafenis regelen in Maasbracht en omgeving, zorgen wij dat alles geregeld is. Van de dragers tot het rouwvervoer, u kunt alles aan ons overlaten. Zo kunt u zich richten op het afscheid. Ook hier bent u vrij in uw keuze voor een begraafplaats in Maasbracht en omgeving. Iedere begraafplaats heeft een eigen karakter en eigen gevoel. Voor welke begraafplaats u ook kiest, wij staan u bij.

0475 - 43 99 00
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Maasbracht

Wanneer wij een crematie regelen in Maasbracht en omgeving, is er veel mogelijk. U bent vrij in uw keuze van crematoria in de regio. In de regio Maasgouw vindt u crematoria in Roermond, Echt en Baexem, allemaal op ongeveer een kwartier rijden. Maar u bent vrij om te kiezen voor een crematorium dat het beste past bij uw wensen. Wij staan u overal in Nederland bij en adviseren u graag over de mogelijkheden.

0475 - 43 99 00
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Thorn, Wessem, Maasbracht, Linne, Heel, Beegden, Stevensweert, Ohé, Laak of Echt-Susteren? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

0475 - 43 99 00