Waarom Monuta Oegstgeest?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9
Gebaseerd op 58 recensies

Voor een passende uitvaart in Oegstgeest

Bij een overlijden komt er veel op u af. Als uitvaartverzorger van Monuta Oegstgeest wil ik u graag ontzorgen. Dit doe ik met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Ik ben er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Of het nu gaat om grote of juist kleine uitvaarten. Bel voor een uitvaart in Oegstgeest dat past bij de nagedachtenis van uw overleden dierbare.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Monuta Oegstgeest verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als uw overleden dierbare niet of ergens anders verzekerd is. Graag draag ik ideeën aan om een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en hoe uw overleden dierbare was. Denk hierbij aan de tekst voor de rouwkaart, de locatie van de uitvaardienst en het rouwvervoer.

Persoonlijk en passend afscheid

Tijdens het eerste gesprek hoor ik graag wie uw overleden dierbare was, hoe stond hij of zij in het leven en wat waren de passies? Door te luisteren naar uw verhaal en wensen kunnen we de uitvaart persoonlijk maken, zodat we terug kunnen kijken op een waardig afscheid. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Ik denk graag met u mee.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Oegstgeest

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Oegstgeest. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 071 – 573 08 30.