Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 887 59 31

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 16 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Alco
05-04-2023

De uitvaartverzorger was uitstekend heeft ons goed bijgestaan dat deed ons goed

Lees meer

Suzanne
21-03-2023

Monuta Schoonderbeek heeft in 2,5 jaar tijd de uitvaarten verzorgd van mijn vader, mijn broer en tot slot mijn moeder. Ze was steeds betrokken, meelevend, maar had ook een bepaalde nuchterheid, die ik erg prettig vond. Ze heeft fijn meegedacht met wat wij wilden en de uitvaart zelf ook begeleid. Ik ben 100% positief en tevreden over Monuta Schoonderbeek!

Lees meer

Annette
23-01-2023

Martha Schoonderbeek is geboren voor dit vak. In alle opzichten, perfecte omgang met ons de kinderen en een luisterend oor voor de kleinkinderen. Het is voor ons een mooi afscheid geweest, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hilversum

Uw leven staat even stil wanneer u afscheid neemt van een dierbare. Maar voor een uitvaart moeten veel zaken worden geregeld. Daar helpt Monuta Schoonderbeek u bij. Wij denken met u mee en bespreken alle wensen en mogelijkheden voor een uitvaart in Hilversum. Iedereen heeft zijn eigen ideeën over een uitvaart. Dat maakt iedere uitvaart uniek. Door met u mee te denken over de mogelijkheden, zorgen we er samen met u voor dat de begrafenis of crematie van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk wordt. Oprechte aandacht en betrokkenheid. Daar gaat het om bij Monuta Schoonderbeek.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta De Jager Bussum Uitvaartcentrum locatie
Uitvaartcentrum en opbaarlocatie
Nieuwe Hilversumseweg 59
1406 TR Bussum
Image
Uitvaartcentrum Nieuwegein
Crematorium Noorderveld
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
Image
ellen-spierenburg-crematorium-laren
Crematorium Laren
Weg over Anna's Hoeve 1
1251 SW Laren (NH)
Image
weber-locatie-crematoriumbouwens
Crematorium Hilversum
Kolhoornseweg 13
1213 RS Hilversum
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
schoonderbeek-uitvaartverzorger-martha-schoonderbeek
Uitvaartverzorger

Martha

Schoonderbeek

Lees meer over Martha

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Schoonderbeek werkt samen met de volgende lokale partners
Whappbook
Whappbook
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Schoonderbeek?
U kunt terecht bij Monuta Schoonderbeek voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hilversum, Loosdrecht en Bussum.