Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Ulft

Voor een begrafenis kunt u kiezen uit meerdere locaties in Ulft. Zo kunt u in Ulft terecht op Begraafplaats Vrederust, RK Begraafplaats St. Antoniusparochie en RK Begraafplaats H.H. Petrus en Paulus. Van deze laatstgenoemde begraafplaats in Ulft, staat het baarhuisje en het hekwerk bij de ingang zelfs op de lijst van Gemeentelijke Monumenten. Ook in de dorpen rondom Ulft kunt u terecht op verschillende begraafplaatsen. Denkt u aan de RK Begraafplaats in Gendringen of aan een van de begraafplaatsen in Etten, Silvolde of Terborg. Als u graag wilt dat wij een begrafenis voor u regelen in Ulft en omgeving, dan kunt u alles aan ons overlaten. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer. Wij regelen de begrafenis zoals u dat graag wilt.

0315 – 63 04 05
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Ulft

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. U kunt ervan op aan dat wij voor u een crematie regelen die past bij wie uw overleden dierbare was en waar u zich als nabestaanden prettig bij voelt. Wij kennen de verschillende crematoria in de regio en weten wat de mogelijkheden zijn om een passend afscheid voor uw dierbare te verzorgen. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan die u wenst. En wilt u liever op een andere plek afscheid nemen, dan kunnen wij u ook adviseren over bijzondere locaties.

0315 – 63 04 05
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Ulft, Gaanderen, Beek, Stokkum, 's Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Varrseveld, Westendorp, Heelweg, Terborg, Silvolde, Sinderen, Etten, Varssevelder Veldhunten, Netterden, Megchelen, Gendringen, Voorst of Breedenbroek? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0315 – 63 04 05