Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Uitvaartcentrum in Ulft

Monuta is een begrip in Ulft. Net als ons uitvaartcentrum aan de Nijverheidsweg 4 waar we u graag als gast verwelkomen. Ons uitvaartcentrum beschikt over een 24-uurskamer en een aula, die gebruikt kan worden voor condoleances en voor het houden van uitvaartplechtigheden. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Ulft en Gendringen in een rustige omgeving. In Ulft en omstreken weet iedereen ons te vinden. Gasten die van ver komen, waarderen de bereikbaarheid van het uitvaartcentrum en de ruime parkeergelegenheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Ulft
Image
Uitvaartverzorgers plaatsen stoelen uitvaartcentrum Ulft

Uitvaartcentrum Monuta in Ulft

Monuta Ulft heeft een landelijke en huiselijke uitstraling, die in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het is een vertrouwde plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Het bijzondere pand ademt meer de intimiteit van een woonhuis dan van een uitvaartcentrum. Daardoor is het een prettige plek, waar nabestaanden zich op hun gemak voelen.

0315 – 63 04 05
Image
Aula uitvaartcentrum Ulft
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Ulft

Aula en koffiekamer

In ons uitvaartcentrum bent u niet aan tijd gebonden. Daarom kiezen nabestaanden er steeds vaker voor om de koffietafel te houden in de koffiekamer van ons uitvaartcentrum. Hier is vrijwel alles mogelijk. Zo kunt u onze ruime aula ook gebruiken voor condoleances en plechtigheden.

0315 – 63 04 05
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Ulft
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Ulft

24-uurskamer

Monuta Ulft beschikt over een 24-uurskamer. U ontvangt als naasten een sleutel van deze kamer en kunt op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare zijn. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

0315 – 63 04 05