Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
077 - 351 60 00

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Venlo

Monuta in Venlo kijkt in alle rust samen met u hoe we een persoonlijke begrafenis kunnen vormgeven. Ook als u niet verzekerd bent, of niet bij Monuta verzekerd bent. Voor elk budget en op elke locatie kunnen wij een begrafenis voor u regelen. Er zijn meerdere locaties in de buurt waar u terecht kunt om een begrafenis te regelen in Venlo. Zo kunt u terecht bij algemene begraafplaatsen Venlo, Tegelen en Blerickse Bergen. Maar er wordt ook steeds vaker voor de natuurbegraafplaatsen Venlo-Maasbree en Bergerbos gekozen. Plekken waar het lichaam van uw overleden dierbare als het ware weer opgaat in de natuur. Waar u ook voor kiest, wij helpen u met een passende begrafenis regelen in Venlo. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

077 - 351 60 00
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Venlo

Monuta kan u helpen bij het regelen van een crematie in Venlo. In de regio zijn meerdere crematoria waaruit u kunt kiezen. Ook kunt u ervoor kiezen om de dienst of de koffietafel op een andere plaats te houden, zoals thuis, in een restaurant of in een kerk. Denk hierbij aan Gallerie de Hoeve, Domani in Venlo of bijvoorbeeld aan Café de Elze. We werken qua catering samen met plaatselijke ondernemers. Natuurlijk kan een traditionele catering nog steeds, maar tegenwoordig is veel mogelijk. Zoals tapas of Italiaanse hapjes met prosecco. Wij nemen graag met u door wat uw wensen of die van uw overleden dierbare zijn en reiken ideeën aan voor het regelen van een persoonlijke crematie in Venlo.

077 - 351 60 00
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Venlo en omgeving? Wij staan voor u klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

077 - 351 60 00