Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 205 00 87

Recente beoordelingen

9,9

Gebaseerd op 15 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Raymon
28-06-2022

We hebben Monuta als zeer prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen en de organisatie klopte gewoon. Denken goed mee, want jeetje je staat voor een hoop zaken waar je niet aan gedacht hebt van te voren. Ik hoop ze niet vaak nodig te hebben, maar mocht het zo zijn, zou ik voor Monuta kiezen.

Lees meer

Jos Walter
01-04-2022

Wij vinden Roel een hele fijne uitvaartverzorger. Leeft heel erg mee met de familie. Alles tot de puntjes verzorgt. Denkt mee met de mensen. Super geregeld. Bedankt Roel.

Lees meer

Edith Scheffer
15-03-2022

Ik heb dus geen ervaring met Roel maar wel met Andre en die heeft ons prima begeleidt.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zaandam en Oostzaan

Het is fijn als het afscheid van uw overleden dierbare past bij hoe hij of zij was en in het leven stond. Wij vinden het belangrijk dat alles op de dag van de uitvaart samenkomt. De verhalen die de nabestaanden vertellen, de muziek, de catering, de sfeer. Het gaat er bij het afscheid nemen om dat nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op een bijzonder afscheid. Dit bijzondere afscheid kunnen wij voor u verzorgen. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan. Zo geven wij samen met u een persoonlijk tintje aan een uitvaart in Zaandam of omgeving.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
crematie-regelen-zaandam
Monuta Roel van der Wielen
Oostzijde 393
1508 ER Zaandam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Roel van der Wielen
Uitvaartverzorger

Roel

van der Wielen

Lees meer over Roel

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Roel van der Wielen?
U kunt terecht bij Monuta Roel van der Wielen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Zaandam en Oostzaan.