Waarom Monuta Roel van der Wielen?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
7,6

Voor een uitvaart in regio Zaandam

Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Daarnaast kan een goed afscheid nabestaanden verder helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Als uitvaartverzorger van Monuta Roel van der Wielen wil ik u graag ontzorgen wanneer het gaat om het regelen van een uitvaart, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Wanneer ik de eerste keer bij u langskom, bespreken we alle wensen. Er is vaak meer mogelijk dan wordt gedacht. Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om de locatie voor de afscheidsdienst. Monuta Roel van der Wielen verzorgt een uitvaart voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Ik sta dag en nacht voor u klaar. Bel bij een overlijden in omgeving Zaandam: 075-205 00 87.

Voor uitvaart in Zaandam en omgeving

Als uitvaartverzorger van Monuta Roel van der Wielen verzorg ik uitvaarten in Zaandam en Oostzaan.  

Uitvaartcentrum in Zaandam

Het is fijn als het afscheid past bij wie uw overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. Omdat ik niet gebonden ben aan een locatie, kunt u de locatie voor de afscheidsdienst daarom zelf kiezen en dit hoeft niet altijd in een uitvaartcentrum te zijn. Neem gerust contact met mij op via 075-205 00 87 voor de mogelijkheden in de omgeving van Zaandam.

Een uitvaart op een andere locatie dan een uitvaartcentrum in Zaandam kan troostend zijn als u fijne herinneringen heeft aan deze locatie, of wanneer u de uitvaart graag in een neutrale omgeving wilt houden. Ik sta voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen

Andere locaties dan een uitvaartcentrum zijn bijvoorbeeld:

  • De Sint-Jozefkerk in Zaandam
  • De Bullekerk in Zaandam
  • R.K. kerk St. Maria Magdalena in Zaandam

Betrokken uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger van Monuta Roel van der Wielen ben ik bekend in de regio Zaandam. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door mijn betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Naast dat ik de praktische zaken uit handen neem ben ik er ook voor u als u vragen heeft. De contactmoment die we tussendoor hebben zijn belangrijk om te controleren of we op de goede manier bezig zijn of dat er misschien andere wensen zijn. U kunt bij mij terecht voor advies over alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Door naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, geef ik samen met u een persoonlijk tintje aan de uitvaart.

Met een goed gevoel

Op de dag van de uitvaart vind ik het belangrijk dat alles samenkomt. Het verhaal dat de nabestaanden willen vertellen over hun dierbare, de muziek en dat alles perfect getimed is. Het gaat erom dat nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op een bijzonder afscheid. Ook na de uitvaart ben ik er nog voor u. Indien u daar behoefte aan heeft kom ik bij u langs om te horen hoe het gaat en hoe u het afscheid heeft ervaren. Ook kan ik u helpen met bijvoorbeeld de tekst voor de dankbetuigingen of het regelen van een grafmonument. 

Keuzes na overlijden

Na het overlijden van een dierbare moeten er veel keuzes worden gemaakt. Zoals de keuze voor begraven of cremeren, de locatie, bloemen en vervoer. Met de handige checklist uitvaart regelen ziet u aan welke praktische zaken u nog meer kunt denken. Ik neem in alle rust de mogelijkheden met u door, zodat we samen zorgen voor een afscheid dat past bij zowel de overledene als de nabestaanden. Ik kan alles wat er bij een uitvaart komt kijken voor u regelen. Bespreek uw wensen gerust met mij.

Uitvaartwensen vastleggen

Naast dat ik de uitvaart voor u kan regelen, kunt u ook alvast uw uitvaartwensen vastleggen. Dit is verstandig, want alleen u weet hoe uw uitvaart eruit moet zien. Daarnaast blijven nabestaanden niet met onverwachte vragen achter. Bij Monuta kunt u kosteloos uw wensen online vastleggen. Ook als u elders verzekerd bent. Zijn uw wensen veranderd? Dan past u dit gemakkelijk aan. Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen? Dan kan dat ook met ons gratis Monuta Uitvaartwensenformulier.  

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Zaandam en omgeving

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorgesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Zaandam en omgeving. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen met: 075-205 00 87.