Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Uitvaartverzorger in uitvaartcentrum bij condoleanceregister

Open over
de uitvaartverzorger

Bereken jouw premie

Vul je geboortedatum in 

Meer over dit onderwerp

Wat doet een uitvaart-
verzorger allemaal?

Wie ooit bij een uitvaart is geweest, heeft vast de uitvaartverzorger weleens gezien. Maar wat regelt de uitvaartverzorger eigenlijk? Dat weten mensen vaak pas als ze zelf een uitvaart moeten organiseren.

Om hier een goed beeld van te geven, legt Edward van Monuta uit wat de uitvaartverzorger doet van het eerste contact tot aan de nazorg. Op het moment van overlijden komt er namelijk veel op de nabestaanden af. De uitvaartverzorger kan in die periode veel taken uit handen nemen, maar is er ook om te zorgen dat iedereen zich zo goed mogelijk kan richten op het afscheid.

Verzekerd van
persoonlijke zorg

Met de Monuta uitvaartverzekering ben je verzekerd voor de  ondersteuning van de Monuta uitvaartverzorger die jij kiest. Daarnaast bestaat de verzekering voor het grootste deel uit een vrij te besteden bedrag. Daarmee kan de uitvaart helemaal naar jouw wensen ingevuld worden. Wil jij alvast zorgen dat dit geregeld is voor later? 

Vul hieronder jouw geboortedatum in om je premie te berekenen.

Bereken
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut overlijden

Als iemand ineens overlijdt, ben je daar vaak niet op voorbereid. Op zo’n moment is het goed om te weten wat je kunt doen. Eline van Monuta legt uit welke stappen er zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut zelf regelen

Wil jij een uitvaart nog persoonlijker maken door zelf ook wat te regelen of maken? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten als je zelf aan de slag gaat. Edward van Monuta geeft in deze video een aantal tips.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut cliches

De meeste mensen krijgen een uitvaart zoals we die kennen. Maar sommige mensen zeggen ook weleens 'ik hoef geen uitvaart' en ‘zet mij maar bij het vuilnis’. Wat gebeurt er als de overledene niets wil, of als er niemand is om het te regelen? Edward van Monuta legt uit hoe dat zit.