Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
055 - 522 02 36

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Apeldoorn

Voor een begrafenis zijn er vijf locaties in Apeldoorn waar u terecht kunt: Heidehof in Ugchelen, begraafplaats Soerenseweg, de begraafplaats in Beekbergen, de begraafplaats van Wenum en de gemeentelijke begraafplaats van Uddel. Heidehof is de grootste begraafplaats van Apeldoorn en heeft strakke vormen, waarbij open ruimten en besloten binnentuinen elkaar afwisselen.
Vlakbij het centrum van Apeldoorn vindt u begraafplaats Soerenseweg. Deze begraafplaats is een Rijksmonument.

055 - 522 02 36
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in Apeldoorn

In de omgeving van Apeldoorn bevindt zich crematorium Heidehof. Het crematorium beschikt over twee aula’s, zodat er altijd een passende locatie voor de uitvaart is. De ruime en lichte aula is modern ingericht. Wilt u liever gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem.

055 - 522 02 36
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Apeldoorn, Uddel, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Vorchten of Veessen dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

055 - 522 02 36