Uitvaart regelen

055 - 522 02 36 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Apeldoorn vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 055 - 522 02 36 en laat ons uw uitvaart regelen.

Uitvaartverzorging

Monuta Apeldoorn staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Voor een uitvaart in Apeldoorn die past binnen het budget en past bij de nagedachtenis van de overledene. Hierbij is meer mogelijk dan u denkt, zoals bijvoorbeeld een afscheidsdienst in eigen tuin of een loopkoets waarbij u in een stoet met de kist loopt. Wij vertellen u dan ook graag over wat er allemaal kan bij het regelen van een uitvaart.​

Begrafenis regelen

​Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertellen we u graag. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Apeldoorn bevindt zich crematorium Heidehof. Het crematorium beschikt over twee aula’s, zodat er altijd een passende locatie voor de uitvaart is. De ruime en lichte aula is modern ingericht. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. Wilt u graag zelf de regie? Dan gaan wij samen met u de uitvaart regelen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Apeldoorn voor u, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart regelen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?

Waarom Monuta Apeldoorn?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Uddel, Apeldoorn, Ugchelen, Beemte Broekland, Wenum Wiesel, Hoog Soeren, Radio Kootwijk, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren, Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Vorchten, Veessen.