Voor een uitvaart in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe

Na een overlijden kunt u wel wat hulp gebruiken, want daar komt veel bij kijken. In een korte tijd moet veel worden geregeld en besloten. Begraven of cremeren, thuis opbaren of in een uitvaartcentrum en talloze andere vragen waar een antwoord op moet komen, maar waar uw hoofd op dat moment helemaal niet naar staat. Monuta Holtmaat neemt u die zorg(en) graag uit handen. Bij ons heeft u altijd een vast aanspreekpunt, voor tijdens en na de uitvaart.

Betrokken en persoonlijke benadering

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij regelen de uitvaart zoals uw naaste en/of u dat graag wil. Dat vraagt niet alleen om een luisterend oor, maar ook om een uitvaartverzorger bij wie u uw emoties kan en mag laten zien. Wij bieden u persoonlijke aandacht om van het laatste afscheid het begin te maken van een mooie herinnering. Daarbij ontzorgen we u waar mogelijk, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen. Doordat u weet wat er op de dag van de uitvaart gaat gebeuren, geeft dit u de nodige rust. Het gaat niet om ons, maar om u en uw wensen.

Wij kennen de regio Raalte en Olst-Wijhe

Wij spreken de taal van de regio en kennen de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Daardoor weten we precies wat er mogelijk is bij een overlijden. We kunnen een opbaring verzorgen in een uitvaartcentrum bij u in de buurt. Naast de kerken en crematoria in de omgeving kunnen we ook een afscheid regelen op een bijzondere uitvaartlocatie, zoals het Capellenborgtheater in Wijhe of het Hoftheater in Raalte. Omdat wij het belangrijk vinden dat cultuur blijft bestaan, zijn wij sponsor van het Hoftheater. Ook voor de koffietafel naderhand kunt u kiezen voor een café of restaurant dat voor uw dierbare bijzonder was. Kortom, u kunt het afscheid zo mooi maken als u zelf wilt.

Voor iedereen een uitvaart in stijl

Monuta Holtmaat maakt voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk, of u nu bij Monuta verzekerd bent, geen verzekering heeft of ergens anders verzekerd bent. Ook wanneer u een klein budget heeft, kunnen wij een passende en persoonlijke uitvaart verzorgen. Dat doen we altijd in stijl. Wij dragen altijd een jacquet, tenzij u aangeeft dat u hier geen prijs op stelt. Uw wensen staan bij ons centraal, zodat het een afscheid wordt waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

U kunt ons bereiken op 0572 – 35 26 27 of 06 – 20 44 40 74 (dag en nacht bereikbaar wanneer u een overlijden moet melden).

 

Neem contact op voor een uitvaart