Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 95 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Piko Freiwalt
12-07-2024

Super

Lees meer

Frans Dhr Hermans
16-05-2024

prima uitvaart met vooral dank aan nicole kruizinga top medewerker. en ook als persoon een top vrouw danke nicole .

Lees meer

F.M. Hinnen
17-04-2024

Wij zijn als familie van de overledene erg te spreken over Dhr. Beuskens. Bijzonder mensgericht, wat na een overlijden erg belangrijk is. Nam alle tijd voor ons en niets was hem te veel. Klasse!!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Kerkrade

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld bij het regelen van een uitvaart in Kerkrade. Monuta in Kerkrade neemt u graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Zo regelen we samen met u een afscheid dat past bij wie uw overledene was. Een afscheid wordt dan een liefdevolle herinnering.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Lindeman Kerkrade
Crematorium en Begraafplaats Schifferheide
Schifferheidestraat 7
6466 EN Kerkrade
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Guido Waltmans
Uitvaartverzorger

Guido

Waltmans

Lees meer over Guido

Image
Huub Cleven
Uitvaartverzorger

Huub

Cleven

Lees meer over Huub

Image
Mona Slob
Uitvaartverzorger

Mona

Slob

Lees meer over Mona

Image
Huub Beuskens Monuta
Uitvaartverzorger

Huub

Beuskens

Lees meer over Huub

Image
Nicole Kruizinga uvv Kerkrade
Uitvaartverzorger

Nicole

Kruizinga

Lees meer over Nicole

Image
Begraafplaats Schifferheide

Uitvaartcentrum in Kerkrade

De vestiging van Monuta in Kerkrade heeft een unieke ligging. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Kerkrade, met uitzicht op een mooie heuvelachtige omgeving. Monuta in Kerkrade is gehuisvest in crematorium Schifferheide en ligt op begraafplaats Schifferheide. Door de combinatie met het crematorium en de begraafplaats, die beide van Monuta zijn, kunnen wij u alle mogelijkheden aanbieden. Van afscheid in een grote aula tot het bieden van de catering tijdens rouwbezoeken en het organiseren van condoleancebezoeken voor het laatste afscheid tot het afscheid nemen in een mooie rouwkamer. Alles is mogelijk op dezelfde plek, of het nu om een crematie of begrafenis gaat. En dat geeft rust.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Kerkrade werkt samen met de volgende partners
Bloemist
Bloemisterij Habets
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Kerkrade?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kerkrade, Eygelshoven, Mechelen, Epen, Wittem, Eys, Elkenrade, Vaals, Vijlen, Lemiers, Valkenburg Lb, Schin op Geul, Scheulder, Ransdaal, Wijlre, Berg en Terblijt, Klimmen, Bocholtz en Baneheide.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Kerkrade. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Kerkrade? Dan kunt u terecht bij Monuta. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Kerkrade, met uitzicht op de mooie heuvelachtige omgeving van de Anstelvallei.  Monuta in Kerkrade zit in crematorium Schifferheide en ligt op begraafplaats Schifferheide. Van afscheid in een grote aula tot het bieden van de catering tijdens rouwbezoeken en het organiseren van condoleancebezoeken voorafgaand aan het laatste afscheid tot het afscheid nemen in een mooie rouwkamer. Alles is mogelijk op dezelfde plek.