Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Man met pet kijkt naar rechts

Open over
losse eindjes

Vul jouw wensen in

Met de uitvaartwensen heb je al jouw voorkeuren op één plek. Dat voorkomt een hoop vragen als het zover is. 

Meer over dit onderwerp

Na een overlijden en het regelen van een uitvaart komt er vaak nog meer op de nabestaanden af. Het kan zijn dat er in die periode nog dingen onduidelijk zijn, bijvoorbeeld wat er allemaal opgezegd moet worden. Daarom is het goed om die (financiële) verplichtingen nu alvast in kaart te brengen voor later. 

René van Monuta legt uit waar je dan bijvoorbeeld aan moet denken.

Voorkom zorgen
van later

Als iemand overlijdt, moet er vaak nog veel geregeld worden. Daarom is het goed om belangrijke abonnementen en verzekeringen ergens op te schrijven. Zo weten nabestaanden wat ze allemaal moeten opzeggen en regelen.  Benieuwd wat er nog meer geregeld moet worden na een overlijden? Lees hier meer over praktische nazorg.

Ook voor het regelen van een uitvaart kun je nu al financiële en praktische vragen voorkomen.  Bijvoorbeeld door in te vullen wat jouw uitvaartwensen zijn, of het financiële stuk te regelen met een uitvaartverzekering.

Bereken hieronder jouw premie voor de Monuta uitvaartverzekering.

Bereken
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut polissen

Weet jouw omgeving waarvoor je allemaal verzekerd bent? Bij een uitvaartverzekering is het extra belangrijk om dit te bespreken. Elly van Monuta legt uit waarom.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut kosten

Wat voor uitvaart je ook kiest, er komen altijd kosten bij kijken. Maar wie betaalt deze? René van Monuta legt uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut wachtperiode

Als iemand overlijdt, is het gebruikelijk dat de uitvaart na een aantal dagen plaats vindt. Maar waarom is dat? En kan het ook anders? Edward van Monuta legt het uit.