Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Opschrijven wensen op papier

Open over
polissen

Weet jouw omgeving waarvoor je allemaal verzekerd bent en wat je allemaal met die verzekering uitgekeerd krijgt? Bij een uitvaartverzekering is het extra belangrijk om dit te bespreken.

Elly van de Monuta klantenservice legt uit waarom.

Regel een
uitvaartverzekering

Het is dus belangrijk dat nabestaanden op de hoogte zijn van welke verzekeringen er allemaal lopen. Ben jij al verzekerd voor jouw uitvaart? Dat kan een hoop financiële zorgen wegnemen als het zover is.  In bovenstaande video hebben we uitgelegd hoe het bedrag van de Monuta uitvaartverzekering besteed kan worden.  

Wil jij weten wat jouw maandelijkse premie is als je onze verzekering afsluit? Vul dan hier jouw geboortedatum in. 

Bereken
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut premies

Bij het oriënteren op een uitvaartverzekering spelen kosten vaak een rol. Maar waar worden die kosten eigenlijk op gebaseerd? Elly van Monuta legt uit hoe het maandbedrag wordt bepaald en waarom dit per persoon anders kan zijn.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut kosten

Wat voor uitvaart je ook kiest, er komen altijd kosten bij kijken. Maar wie betaalt deze? René van Monuta legt uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut losse eindjes

Na een overlijden en het regelen van een uitvaart komt er vaak nog wat op de nabestaanden af. Het kan zijn dat er in die periode nog dingen onduidelijk zijn. René van Monuta legt uit waar je dan bijvoorbeeld aan moet denken.