Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Stel kijkt naar rechts

Open over
de premie

Bereken jouw premie

Vul je geboortedatum in om de premie te berekenen.

Wat betaal je voor
een uitvaartverzekering?

Bij het oriënteren op een uitvaartverzekering spelen kosten vaak een rol. Je zult snel merken dat premie per maand verschilt per situatie en per persoon. Maar waar worden die kosten eigenlijk op gebaseerd?

Elly van de Monuta klantenservice legt uit hoe het maandbedrag wordt bepaald en welke onderdelen daar invloed op hebben. Bij Monuta bestaat de uitvaartverzekering voor een groot deel uit een vrij te besteden bedrag. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van jouw persoonlijke uitvaartwensen. Weet je nog niet wat je precies welk bedrag je moet verzekeren? Maak dan een berekening met de uitvaartkostenmeter. 

Bereken jouw
eigen premie

Wil je weten wat precies jouw maandbedrag wordt als je een uitvaartverzekering afsluit? Bereken dan je premie door jouw geboortedatum en het verzekerde bedrag in te vullen.

Na het berekenen van de premie vul je jouw gegevens en de medische acceptatie in. Je ziet dan meteen of je een verzekering af kunt sluiten en wat dat kost.

Vul hieronder jouw geboortedatum in om je premie te berekenen.

Bereken
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut polissen

Weet jouw omgeving waarvoor je allemaal verzekerd bent? Bij een uitvaartverzekering is het extra belangrijk om dit te bespreken. Elly van Monuta legt uit waarom.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut kosten

Wat voor uitvaart je ook kiest, er komen altijd kosten bij kijken. Maar wie betaalt deze? René van Monuta legt uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut uitvaartverzorger

Wie ooit bij een uitvaart is geweest, heeft vast de uitvaartverzorger weleens gezien. Maar wat regelt de uitvaartverzorger eigenlijk allemaal? Edward van Monuta legt uit wat de uitvaartverzorger doet van het eerste contact tot aan de nazorg.