Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Samantha & Ricardo

De wens van
Samantha & Ricardo

Beste Samantha en Ricardo,

Jullie hebben twee zoontjes van 2 en 5 en vinden dat een hele mooie, maar ook grote verantwoordelijkheid om voor hen te zorgen. Daar horen zorgen bij, ook de zorgen om wat er met ze gebeurt als jullie plotseling komen te overlijden. Dan kun je hen niet meer vertellen hoe jullie waren, hoe jullie hen zien en wat jullie hen mee willen geven.

Daarom heb ik deze brief voor jullie geschreven, een brief aan jullie zoontjes. Ik heb daarin ruimte gelaten voor jullie eigen persoonlijke invulling, met tips van wat je zou kunnen schrijven.

Hopelijk verlicht dit jullie zorgen en ik wens jullie natuurlijk nog vele mooie levensjaren samen toe.

Briefschrijver Suzan

De brief voor
Samantha & Ricardo

Lieve Milan en Rian, 
We schrijven deze brief aan jullie voor als we er plotseling niet meer zijn en we jullie dan niets meer zelf kunnen vertellen. In deze brief lezen jullie dan meer over wie wij waren, wat we belangrijk vinden en hoe we jullie zien.

Ik, mama, stond altijd voor jullie klaar. Ik wilde voor jullie door het vuur gaan, wat er ook zou gebeuren.

[ Beschrijf hier meer over jezelf: wie ben je als persoon, wat heb je voor opleiding gehad, welke hobby’s en wat voor werk etc? ] 

Ik, papa, sta altijd positief in het leven en hoop dat jullie dat van mij zullen blijven herinneren. Ik geniet heel veel van jullie. 

[ Beschrijf hier meer over jezelf: wie ben je als persoon, wat heb je voor opleiding gehad, welke hobby’s en wat voor werk etc? ] 

[ Beschrijf hier hoe jullie tegen Milan en Rian aankijken, wat hebben jullie samen meegemaakt en waar zijn jullie trots op? ] 

Ik, mama, vind het belangrijk dat je niemand je laat vertellen dat je niet goed genoeg bent. Geloof in jezelf, dan kun je alles aan.

Ik, papa, geef jullie graag mee om te genieten van het leven. Doe wat je zélf leuk vindt.

[ Beschrijf hier of en wat je wil achterlaten aan ze, bijvoorbeeld een fotoboek of sieraad. ] 

Knuffel en kus,

Papa en Mama