Overslaan en naar de inhoud gaan

Corné Mulders nieuwe directeur Uitvaartzorg Monuta

Afbeelding
Portret van directeur uitvaart Monuta Corné Mulders

dinsdag 24 maart 2020

Corné Mulders (47) treedt per 1 april 2020 in dienst bij Monuta als directeur Uitvaartzorg. Met de benoeming van deze ervaren directeur zet Monuta een nieuwe stap in de transformatie van haar uitvaartbedrijf.

“Wij zijn zeer verheugd over de komst van Corné Mulders. Monuta’s strategie is erop gericht om de bijna 100 jaar aan vakmanschap te combineren met een moderne, eigentijdse kijk op uitvaren. Met alle ervaring die Corné meebrengt, zal hij daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren,” zegt Quinten Fraai, CEO van Monuta. Mulders neemt het stokje over van interim-directeur Uitvaartzorg Hannelore Jager.

Mulders heeft een rijke, retail achtergrond. Hij werkte jaren bij Albert Heijn en was als algemeen directeur de grondlegger van Albert Heijn België. Zowel zijn functies bij Albert Heijn als Sligro en Blokker droegen bij aan zijn rijke ervaring op het gebied van commercie én operations.  

Mulders over zijn nieuwe functie: “Monuta heeft een zeer rijke historie in de uitvaartbranche. Een prachtig bedrijf dat nagenoeg iedere Nederlander kent. Het is voor mij een eer om samen met vakmensen zowel operationeel als commercieel het verschil te maken. Het geeft veel voldoening om voor een bedrijf te mogen werken waar het draait om echte betekenisvolle dienstverlening. Hier wordt het verschil gemaakt door en vóór mensen!”