Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Do oproep November 2 remember

November 2 Remember
Kom je ook?

Speciaal voor November 2 Remember schreef zangeres DO een nieuw lied. Over het vinden van troost na het verlies van een dierbare. Het verschijnt op 5 oktober. Kijk nu eerst mee naar de verhalen die haar inspireerden. Graag verwelkomen we je op één van de 34 herinneringsavonden in het land om samen de herinnering aan jouw dierbare levend te houden. Want open zijn over verlies helpt jezelf en anderen verder.  Kom je ook?

Afbeelding
Kaarsen November 2 Remember

34 herinneringsavonden
in heel Nederland

Samen herinneren tijdens November 2 Remember geeft ook troost. Daarom organiseren wij op 34 lokale vestigingen in Nederland herinneringsavonden.

Deze speciale herinneringsavonden van Monuta vinden plaats op 2 november vanaf 18.30 uur. Je bent van harte welkom. De avonden staan in het teken van troost, licht en herdenken. Er is  een namenlezing, een lichtjespad en een lokale invulling met onder andere muziek. Natuurlijk is er in het programma aandacht voor het lied van DO. Aanmelden kan tot 25 oktober. 

Dit jaar staat November 2 Remember in het teken van troost. Om met een goed gevoel afscheid te kunnen nemen van een dierbare, is het vinden van troost erg belangrijk. Wat troost voor jou betekent, is heel persoonlijk. Sommige mensen vinden het door lange wandelingen in de natuur te maken, anderen gaan jaarlijks uit eten op de sterfdag van een vriend.

 Wat geeft jou troost? Of wat is voor jou troostend geweest? Samen herinneren tijdens November 2 Remember geeft ook op een bepaalde manier troost. 

Sinds 2022 werkt Monuta samen met Nederlandse artiesten, om verhalen over herinneren en troost te verwerken in muziek die raakt. De ingezonden verhalen worden gebruikt als inspiratie voor de tekst van het nummer. Ben jij benieuwd naar de verhalen en muziek van vorig jaar?  

Meer November 2 Remember