Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Goedkope uitvaart

Goedkope
uitvaart

Meer informatie goedkope uitvaart

Ook met een kleiner budget is het mogelijk om een bijzonder afscheid vorm te geven. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek of bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 023 05 50

In Nederland  besteden de meeste nabestaanden zo'n €7.000,- tot €11.500,- aan de uitvaart. Dit is een uitvaart die helemaal naar eigen wens is vormgegeven. Volgens het Nibud kost een uitvaart in Nederland gemiddeld €7.500,-. 

Bij Monuta regelen we een compleet afscheid al vanaf €4.500,-. Dit is een uitvaart inclusief afscheidsdienst. Een crematie zonder afscheidsdienst is mogelijk vanaf €2.100,-. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor een uitvaart die past bij uw budget. 

Uitvaart voor een klein budget

Het is mogelijk een uitvaart voor een kleiner budget te regelen door goed na te denken over de verschillende mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee over het beperken van de kosten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zoveel mogelijk zelf te regelen. Of bloemen te plukken uit uw eigen tuin in plaats van  een rouwboeket te laten samenstellen door een bloemist.

Goedkope uitvaart vanaf €2.100,-

Bij Monuta kunnen wij ook een waardig afscheid verzorgen voor een klein budget. Zo kunnen wij al een uitvaart voor u regelen vanaf €2.100. Bij zo’n goedkope uitvaart houden we de kosten zo laag mogelijk, door bijvoorbeeld geen gebruik te maken van een afscheidsdienst of catering. Hierdoor kunnen wij deze uitvaart goedkoper aanbieden. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek of u kunt ons direct bellen voor meer informatie op 0800 - 023 05 50

 

Goedkope crematie
zonder afscheid

Ook bij een beperkt budget is er dus veel mogelijk. Zo hebben we een arrangement voor een goedkope crematie zonder afscheidsdienst voor € 2.100,- Hierbij gaat het om een zogenaamde stille crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden. Hierbij wordt er geen afscheidsdienst georganiseerd en wordt bijvoorbeeld de dag en locatie door Monuta bepaald. Hierdoor is er minder voorbereidingstijd en begeleiding van de uitvaartverzorger nodig. Klik hieronder om te zien wat er bij dit arrangement inbegrepen zit.

Goedkope crematie
met afscheid

Een crematie mét afscheid kan ook voor een kleiner budget. Zo bieden we deze optie aan voor 3.500 euro. De dag, het tijdstip en de locatie van het afscheidsmoment en de crematie worden ook door Monuta bepaald. De crematie vindt plaats in het Monuta crematorium, zonder aanwezigheid van nabestaanden. Er vindt dan een apart afscheidsmoment plaats met maximaal 10 personen in het Monuta uitvaartcentrum. 

Goedkope begrafenis
zonder plechtigheid

Kiest u liever voor een begrafenis dan een crematie? Ook dan kunnen wij een afscheid verzorgen met een beperkt budget. We kunnen een goedkope begrafenis aanbieden voor 3.195 euro , dat is exclusief de kosten voor een graf. Het gaat hierbij om een begrafenis zonder afscheidsdienst. Hierdoor is er minder voorbereidingstijd en begeleiding nodig van de uitvaartverzorger. Omdat de kosten per begraafplaats sterk verschillen, kan hiervoor geen vaste prijs worden afgegeven. Voor een indicatie van de grafkosten kunt u gebruikmaken van onze Grafkostenmeter. 

Bescheiden uitvaart
met afscheid

Voor een compleet afscheid hebben we ook een arrangement voor een relatief laag bedrag. Bij Monuta bieden we het Bescheiden uitvaartarrangement aan voor 4.500 euro. Dit is een volledig verzorgde crematie met afscheidsdienst in een Monuta uitvaartcentrum, waarna de overledene wordt overgebracht naar het crematorium. Monuta bepaalt de dag, het tijdstip en de locatie, waardoor we het arrangement voor deze prijs kunnen aanbieden. En u kunt zo toch op een respectvolle manier afscheid nemen van uw dierbare.

Afbeelding
Uitvaart klein budget - goedkope crematie

Eenvoudig maar waardig:
een bijzonder blog

Op het moment dat er geen uitvaartverzekering is kan het een uitdaging zijn om met beperkte financiële middelen toch een bijzonder afscheid te regelen. Monuta uitvaartverzorger Guido Steennis wordt uitgenodigd door de familie van Rita wanneer zij op 78-jarige leeftijd overlijdt. Samen gaan zij kijken hoe ze ook met een klein budget een bijzonder afscheid kunnen vormgeven. 

Lees blog

Veelgestelde vragen over een goedkope uitvaart

Goedkope uitvaart

Wat kost een goedkope crematie?

Uitvaartkosten voor een persoonlijk afscheid liggen al gauw tussen de €7.000 en de €11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.100. Hierbij gaat het om een zogenaamde stille crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden. Bij een stille crematie wordt er geen afscheidsdienst georganiseerd. Hierdoor is er minder voorbereidingstijd en begeleiding van de uitvaartverzorger nodig. 

Wat kost een budget uitvaart?

Bij Monuta kunnen wij ook een waardig afscheid verzorgen voor een klein budget. Zo kunnen wij al een uitvaart voor u regelen vanaf €2.100. Bij een goedkope uitvaart kijken wij hoe we zoveel mogelijk de kosten kunnen beperken door geen gebruik te maken van een afscheidsdienst of catering. Dit noemen wij ook wel een stille crematie. Bij een stille crematie is er minder voorbereidingstijd en minder begeleiding en ontzorging door de uitvaartverzorger. Hierdoor kunnen wij deze uitvaart goedkoper aanbieden. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek of u kunt ons direct bellen voor meer informatie op 0800 - 023 05 50.

Is er ook een uitvaart voor een klein budget?

Het komt soms voor dat op het moment dat iemand overlijdt er niet veel geld beschikbaar is voor de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee hoe we de kosten dan zo laag mogelijk kunnen houden.  U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zoveel mogelijk zelf te regelen. Of bloemen te plukken uit uw eigen tuin in plaats van via een bloemist.

Het is ook mogelijk een goedkope uitvaart te regelen door goed de verschillende mogelijkheden af te wegen. Zo kunnen wij al een uitvaart voor u regelen vanaf €2.100. Bij een goedkope uitvaart kijken wij hoe we zoveel mogelijk de kosten kunnen beperken door bijvoorbeeld geen gebruik te maken van een afscheidsdienst of catering. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Wat is de goedkoopste uitvaart?

Bij Monuta kunnen wij ook een waardig afscheid verzorgen voor een klein budget. Zo kunnen wij al een uitvaart voor u regelen vanaf €2.100. Bij een goedkope uitvaart kijken wij hoe we zoveel mogelijk de kosten kunnen beperken door geen gebruik te maken van een afscheidsdienst of catering. Dit noemen wij ook wel een stille crematie. Bij een stille crematie is er minder voorbereidingstijd en minder begeleiding en ontzorging door de uitvaartverzorger. Hierdoor kunnen wij deze uitvaart goedkoper aanbieden. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek of u kunt ons direct bellen voor meer informatie op 0800 - 023 05 50.

Hoeveel kost de goedkoopste begrafenis?

Monuta kan ook een begrafenis voor u verzorger met een beperkt budget. Het gaat hierbij om een begrafenis zonder afscheidsdienst. Hierdoor is er minder voorbereidingstijd en begeleiding nodig van de uitvaartverzorger. Bij Monuta kunnen wij al een begrafenis voor u regelen vanaf €3.195 exclusief de kosten voor het graf. Omdat de kosten per begraafplaats sterk verschillen, kan hiervoor geen vaste prijs worden afgegeven. Voor een indicatie van de grafkosten kunt u gebruik maken van onze Grafkostenmeter. De genoemde prijs van €3.195 is alleen geldig bij een overlijden binnen Nederland.

Keurmerk uitvaartzorg