Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Header vrouw schrijft kladblok

Koopsom uitvaart
verzekering

Bereken uw premie

Vul uw geboortedatum in om uw premie te berekenen. 

Wat is een koopsom
uitvaartverzekering?

Met een koopsom uitvaartverzekering verzekert u een geldbedrag voor uw uitvaart, waarbij u in één keer de volledige premie betaalt. Zo bent u in één keer goed verzekerd voor uw uitvaart. Monuta biedt vanaf januari 2020 niet meer de mogelijkheid aan om een koopsom uitvaartverzekering af te sluiten. Wel kunt u een uitvaartverzekering afsluiten waarbij u maandelijks premie betaalt. 

Afbeelding
vrouw-moeder-tafel
Afbeelding
uvv-vrouw

Alternatief voor koopsom
uitvaartverzekering

Monuta biedt alternatieve oplossingen om uw uitvaartkosten te financieren.

  1. Monuta uitvaartverzekering
    De uitvaartverzekering bestaat uit een vrij te besteden bedrag en volledige ondersteuning van een uitvaartverzorger van Monuta. Het vrij te besteden bedrag kan door nabestaanden gebruikt worden om de uitvaart samen te stellen, precies volgens uw wensen. Dit bedrag kan bijvoorbeeld uitgegeven worden aan de laatste verzorging, bloemen of een grafmonument.
  2. Monuta Uitvaartfonds
    Het Monuta Uitvaartfonds is voor iedereen, ongeacht leeftijd of gezondheid. Hierbij kunt u geld opzij zetten voor uw uitvaart, waarbij u zeker weet dat het bedrag aan de uitvaartkosten besteed worden. Hiermee neemt u uw nabestaanden zorgen uit handen.

Heeft u een koopsom
uitvaartverzekering?

Heeft u al een koopsom uitvaartverzekering? Dan is het goed om te weten dat een koopsom uitvaartverzekering niet wordt geïndexeerd. Het is wel mogelijk om het verzekerde bedrag op uw polis te verhogen. Dit kan via Mijn Monuta.

Sluit een Monuta
uitvaartverzekering af

Vul uw geboortedatum in en bereken uw premie.

Bereken