Koopsom uitvaartverzekering

Wilt u in één keer uw uitvaartverzekering regelen? Dat kan met een koopsom uitvaartverzekering van Monuta. Hiermee regelt u uw uitvaart en neemt u uw nabestaanden de zorg uit handen.

Wat is een koopsom uitvaartverzekering?

Met de koopsom uitvaartverzekering verzekert u een geldbedrag voor uw uitvaart waarbij u in één keer de premie betaalt. U hoeft dan dus niet meer elke maand een bedrag aan premie te betalen. Een prettig idee, want zo regelt u in één keer uw uitvaart.

Wat zijn de voordelen van een koopsom uitvaartverzekering?

U kunt zelf kiezen welk bedrag u wilt verzekeren. Premie betalen met een koopsom is alleen mogelijk bij onze kapitaal uitvaartverzekeringen. Omdat u door middel van een koopsom betaalt, hoeft u alleen maar één keer premie te betalen. U bent dan verzekerd, maar u hoeft geen maandelijkse premie te betalen. Het bedrag dat met een kapitaal uitvaartverzekering wordt verzekerd, hoort bij uw bezittingen in box 3. Het bedrag is niet aftrekbaar, maar kent wel een vrijsteling. De opgebouwde waarde tot en met €7.033 hoeft niet worden aangegeven. Heeft u een of meer verzekeringen waarvan de opgebouwde waarde hoger is, dan moet u de totale waarde opgeven in de aangifte. Bekijk alle informatie over onze kapitaal uitvaartverzekering of onze andere uitvaartverzekeringen.

Let wel, een koopsom uitvaartverzekeringen wordt niet geïndexeerd. Het is wel mogelijk om uw polis te verhogen.  

De voordelen van een Monuta verzekering op een rij:

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen
  • Ons Klant Contact Center wordt door u beoordeeld met een 8,3

Wilt u meer informatie over een koopsom uitvaartverzekering? Neem dan gerust contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur.