Uitvaart Geld-verzekering

Met een Uitvaart Geld-verzekering bepaalt u zelf welk bedrag er voor uw nabestaanden beschikbaar is als u overlijdt. Hiermee kunnen zij uw uitvaartwensen uitvoeren.

Als de uitvaart door Monuta verzorgd mag worden, ontvangen uw nabestaanden ook nog een korting op de uitvaartnota. Bij Monuta noemen we deze kapitaal uitvaartverzekering de Uitvaart Geld-verzekering. De verzekering bestaat alleen uit een geldbedrag en bevat geen pakket van diensten.

Uitvaart Geld-verzekering

  • Kapitaal verzekering
  • Het verzekerd bedrag is vrij te besteden voor nabestaanden
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Bepaal zelf de waarde van de uitvaart


Uitvaartkosten

Een uitvaart is persoonlijk en voor iedereen anders, de prijs is daarom ook voor iedereen anders. Wilt u weten wat uw uitvaart gaat kosten? Met de uitvaartkostenmeter kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn voor een uitvaart volgens uw wensen. Aan de hand van hiervan kunt u ook de uitvaartverzekering kiezen die het beste bij u past.

Naar de uitvaartkostenmeter


Wilt u meer weten over onze kapitaal uitvaartverzekering of onze andere uitvaartverzekeringen? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur). U kunt ook ons vragen om u terug te bellen. U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur, zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

 

Extra voordelen van een Uitvaart Geld-verzekering als Monuta de uitvaart verzorgt

  • Uw nabestaanden kunnen met het verzekerde bedrag van de kapitaal uitvaartverzekering uw uitvaartwensen uitvoeren. Als Monuta de uitvaart verzorgt, ontvangen uw nabestaanden maximaal 5% korting op de uitvaartnota van Monuta Uitvaartverzorging.
  • U kunt kiezen uit Monuta uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in het hele land. Natuurlijk is een andere locatie ook mogelijk;
  • U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht voor deskundige hulp en advies;
  • Nazorg door een uitvaartverzorger;
  • Uw nabestaanden ontvangen het Monuta Nazorgboek met tips en adviezen.

De Uitvaart Geld-verzekering wordt jaarlijks geïndexeerd waardoor de premie stijgt. Indexering betekent dat Monuta jaarlijks kijkt naar de stijging van de kosten voor een uitvaart en aan de hand daarvan het verzekerde bedrag aanpast. Of het verzekerde bedrag uiteindelijk voldoende is voor de kosten van uw uitvaart is afhankelijk van uw uitvaartwensen. Wilt u liever geen indexering? U kunt de verzekering zonder indexering telefonisch aanvragen via ons gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. U kunt ook de indexering in- of uitschakelen wanneer u wenst.

Bereken uw premie    Bel me terug


Het is ook mogelijk om in één keer uw kapitaal uitvaartverzekering te regelen met een koopsom uitvaartverzekering. Lees meer over de koopsom uitvaartverzekering. Wilt u liever een uitvaartverzekering met dienstenpakket, dan is de natura uitvaartverzekering wellicht iets voor u.

 

Aanvullende informatie


Lees hier alles over onze advieskosten in ons dienstverleningsdocument.

Premie 
Als u de Uitvaart Geld-verzekering online afsluit, betaalt u premie tot een leeftijd van 85 jaar. Wilt u liever premie betalen tot een leeftijd van 65 jaar? Neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer
0800 – 022 22 92. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 21.00 uur. 

 

Voor meer onafhankelijke informatie over financiële zaken kunt u terecht op Wijzeringeldzaken.nl. Dit is een platform dat het financiële inzicht van consumenten wil vergroten.