Waarom Monuta Bas Poelstra?

  • Veelzijdig, ontzorgend en creatief
  • Veel kennis van uitvaartmogelijkheden
  • Echte klantgerichte dienstverlening
  • Onze ervaring - Uw zekerheid

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9
Gebaseerd op 249 recensies

Een uitvaart in Nieuwegein die past bij de overledene

Het verdriet om het heengaan van een dierbare kan niet zomaar uit het hart gewist worden. Het verlies zal zijn weg moeten zoeken met moeite en tijd en wellicht nog wel sporen nalaten. Een uitvaart is een ingrijpende maar ook eenmalige gebeurtenis. Daarom vindt ik het zo belangrijk om nabestaanden op weg te helpen door hen met een goed gevoel terug te laten kijken op een uitvaart die passend is.

Uw wensen centraal

Tijdens onze kennismaking zal ik vooral veel naar u luisteren. En op het juiste moment vragen stellen. Ik vind het belangrijk in mijn uitvaartverzorging om in een korte tijd één te worden met de familie. Op die manier kunnen we samen de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Wie was de overledene? Wat waren zijn of haar passies? Uw informatie helpt mij om passende tips, suggesties en ideeën aan te dragen. Uw wensen staan hierbij centraal. Er kan en mag tegenwoordig veel. Ik zorg ervoor dat het mogelijk gemaakt wordt.

Ook creatief met budget

Een uitvaart die perfect past bij de overledene hoeft niet altijd duurder te zijn. Ik denk graag met u mee over alternatieven. Zo is een rouwauto bijvoorbeeld niet noodzakelijk. En in plaats van een rouwadvertentie in de krant kan ik helpen met een bericht op Facebook of een e-mail aan kennissen. Ik denk na over de mogelijkheden en denk niet aan onmogelijkheden. Als uitvaartverzorger ben ik de nabestaanden dankbaar voor het vertrouwen in mij. Dit helpt mij om verwachtingen waar te maken en wellicht wel te overtreffen.

Vooraf uw wensen bespreken

Wanneer iemand ouder wordt, heeft hij of zij helaas al meerdere uitvaarten meegemaakt. De meeste uitvaarten zijn nog steeds standaard. Ik wil er juist voor zorgen dat een uitvaart gedenkwaardig is. Hierdoor merk ik dat er steeds meer behoefte ontstaat om juist vooraf uitvaartwensen met mij te bespreken. Denkt u hier ook weleens over na? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Nieuwegein

Voor een uitvaart in Nieuwegein of op verzoek elders, sta ik voor u klaar. Toewijding, gedrevenheid, betrouwbaarheid en oprechtheid, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit en een absolute passie voor uitvaartverzorging. Dat zijn dé kernwaarden van Monuta Bas Poelstra.

Neem contact op voor een uitvaart