Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 52 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Rebecca Ulrich
29-08-2023

De uutvaartverzorgster was een kanjer, we hebben heel veel aan haar gehad, zowel in de begeleiding als in het regelen.

Lees meer

Corine
23-06-2023

Dorien heeft de uitvaart van mijn beide ouders verzorgd. Dit is echt maatwerk geweest. Beide uitvaarten zijn zo passend, warm en zorgvuldig geweest. Het heeft het afscheid mooi en het rouwen zachter gemaakt.

Lees meer

Yvon Liefting
19-06-2023

Persoonlijk maar met zoveel respect voor de ruimte die wij als familie nodig hadden. We hebben ons aan alle kanten ook verzorgt gevoeld.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Bergen, Heiloo en Egmond aan Zee

De periode na het overlijden van een dierbare is in veel opzichten moeilijk. In een tijd waarin veel emoties een rol spelen, moet er in korte tijd veel geregeld en besloten worden. U komt te staan voor moeilijke beslissingen. Cremeren of begraven, thuis opbaren of in een uitvaartcentrum? Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, staat Monuta Veerman in Bergen en Heiloo voor u klaar als vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Ons belangrijkste doel is het verzorgen van een waardevolle, bijzondere en betaalbare uitvaart die past bij het leven van de overledene. Daarbij staan uw wensen centraal. Door het persoonlijke contact met de nabestaanden zorgen wij er samen voor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop uw overleden dierbare heeft geleefd. Monuta Veerman in Bergen en Heiloo is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
veerman-monuta-bergen
Postadres
Postbus 5
1860 AA Bergen
Image
Monuta Petra Timmers uitvaartcentrum Alkmaar
Crematorium & uitvaartcentrum
Meerweg 11
1816 MG Alkmaar
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dorien Veerman
Uitvaartverzorger

Dorien

Veerman

Lees meer over Dorien

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Veerman werkt samen met de volgende lokale partners
Duurzame uitvaartkisten
Boomkisten.nl
Rouwdoeken - Uitvaarttextiel
Rouwdoeken.nl
Ritueel Begeleider
De kunst van het afscheid nemen
Rouw- en stervensbegeleiding
Ondersteunend bij verlies
Drukkerij
Printerette Alkmaar
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Veerman?
U kunt terecht bij Monuta Veerman voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl.