Waarom Monuta Veerman?

  • Professionele begeleiding
  • Uitvaartplechtigheden op maat
  • Hedendaagse visie op afscheid

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,2
Gebaseerd op 30 recensies

Voor een passende uitvaart in Bergen en Heiloo

De periode na het overlijden van een dierbare is in veel opzichten moeilijk. In een tijd waarin veel emoties een rol spelen, moet er in korte tijd veel geregeld en besloten worden. U komt te staan voor moeilijke beslissingen. Cremeren of begraven, thuis opbaren of in een uitvaartcentrum? Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, sta ik voor u klaar en ben ik uw vaste aanspreekpunt voor vragen en advies.

Ik zorg voor een waardevol, stijlvol en betaalbaar afscheid

Naast emoties komen er ook veel praktische zaken op u af die geregeld moeten worden, maar waar uw hoofd niet naar staat. Mijn belangrijkste doel is het verzorgen van een waardevolle, stijlvolle en betaalbare uitvaart dat past bij het leven van de overledene. Daarbij staan uw wensen centraal. Door het persoonlijke contact met de nabestaanden zorg ik ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop uw overleden dierbare heeft geleefd.

Monuta Veerman is er voor u

Monuta Veerman is er voor u en ondersteunt en begeleidt u in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare. Was iemand niet of ergens anders verzekerd? Ook dan kunt u terecht bij Monuta Veerman. Monuta Veerman staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u altijd contact opnemen.

Voor uitvaart in omgeving Bergen en Heiloo

Als uitvaartverzorger van Monuta Veerman verzorg ik uitvaarten in Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Bergen en Heiloo

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in de omgeving Bergen en Heiloo. Bij een overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 072 – 204 04 40.