Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 204 0440

Recente beoordelingen

9,9

Gebaseerd op 37 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Miranda Nuijten
15-04-2022

Dorien heeft een rustige uitstraling en weet jou ook te kalmeren. Ze regelt alles stap voor stap vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Dorien denkt daarnaast ook mee in mogelijkheden, wanneer jij even niet meer weet hoe het zit. Naast de uitvaart, geeft zij ook goede informatie over hoe bepaalde zaken kunnen worden afgehandeld. Dorien heeft een paar jaar terug de uitvaart van ons mam geregeld en kort geleden die van ons pap en ik heb aan beide momenten die eigenlijk niet leuk zijn goede herinneringen over gehouden. Beide diensten waren zoals mijn ouders en wij het hadden gewild, zeer fijn.

Lees meer

Hennie Frielink
04-04-2022

Dorien, wat heb jij de uitvaart voor Bart prachtig geregeld! Dankzij jou adviezen, o.a. Henkie, is het een mooi ontspannen afscheid geworden waar ik liefdevol op terug kijk! Je bent een “toppertje” en een “schatje”! Ik zou Dorien zeker aanbevelen.

Lees meer

Anna Heller
16-03-2022

Op alle gebied is de uitvaart en alles wat daaromheen komt kijken, heel erg goed geregeld. Veel empathie, geduld, meedenken, duidelijkheid en een enorm probleem oplossend vermogen, zijn ons ten deel gevallen. Dorien heeft het fantastisch gedaan en ons alles uit handen genomen. Ze kwam zelfs twee keer bij ons thuis met een mooi boeket, zo lief!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Bergen, Heiloo en Egmond aan Zee

De periode na het overlijden van een dierbare is in veel opzichten moeilijk. In een tijd waarin veel emoties een rol spelen, moet er in korte tijd veel geregeld en besloten worden. U komt te staan voor moeilijke beslissingen. Cremeren of begraven, thuis opbaren of in een uitvaartcentrum? Vanaf het moment van het melden van het overlijden tot na de uitvaart, staat Monuta Veerman in Bergen en Heiloo voor u klaar als vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Ons belangrijkste doel is het verzorgen van een waardevolle, bijzondere en betaalbare uitvaart die past bij het leven van de overledene. Daarbij staan uw wensen centraal. Door het persoonlijke contact met de nabestaanden zorgen wij er samen voor dat de uitvaart een weerspiegeling wordt van de wijze waarop uw overleden dierbare heeft geleefd. Monuta Veerman in Bergen en Heiloo is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
veerman-monuta-bergen
Postadres
Postbus 5
1860 AA Bergen
Image
Monuta Petra Timmers uitvaartcentrum Alkmaar
Crematorium & uitvaartcentrum
Meerweg 11
1816 MG Alkmaar
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dorien Veerman
Uitvaartverzorger

Dorien

Veerman

Lees meer over Dorien

Lokale
partners
Monuta Veerman werkt samen met de volgende lokale partners
Duurzame uitvaartkisten
Boomkisten.nl
Rouwdoeken - Uitvaarttextiel
Rouwdoeken.nl
Ritueel Begeleider
De kunst van het afscheid nemen
Rouw- en stervensbegeleiding
Ondersteunend bij verlies
Drukkerij
Printerette Alkmaar
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Veerman?
U kunt terecht bij Monuta Veerman voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl.