Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 83 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Kitty
17-04-2024

Ik ben zeer tevreden, een zeer empatische begeleiding en alles in de puntjes verzorgd

Lees meer

Jenny Schiphorst
13-04-2024

Goed verzorgd

Lees meer

D Dokter hulsebos
16-01-2024

Alles keurig netjes geregeld

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Deventer

Wanneer u afscheid moet nemen van iemand van wie u houdt, staat uw wereld even stil. Een tijd van verdriet, terwijl er veel moet worden geregeld. Monuta Wilco Leukenhaus in Deventer wil er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken en samen een persoonlijk afscheid te organiseren dat bij uw overleden dierbare past. Zo maken we de uitvaart persoonlijk. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een condoleance in de favoriete kroeg van de overledene, maar ook een high tea na het afscheid, in plaats van een koffietafel. Wij zijn bekend met de lokale gebruiken. Zo is de IJssel voor veel Deventenaren een belangrijke plek. Wanneer wij vertrekken van ons uitvaartcentrum rijden we met de rouwstoet altijd langs de IJssel om zo symbolisch afscheid te nemen van de Hanzestad. Monuta Wilco Leukenhaus in Deventer is er voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta locatie
Uitvaartcentrum
Mr. H.F. de Boerlaan 63a
7417 DD Deventer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Wilco Leukenhaus
Uitvaartverzorger

Wilco

Leukenhaus

Lees meer over Wilco

Image
Sylvia van Vemde
Uitvaartverzorger

Sylvia

van Vemde

Lees meer over Sylvia

Image
Gerda
Uitvaartverzorger

Gerda

Wagenaar

Lees meer over Gerda

Image
Uitvaartcentrum Deventer

Uitvaartcentrum Deventer

Monuta Wilco Leukenhaus staat voor u klaar om de uitvaart te regelen in Deventer. Voor het regelen van de uitvaart in Deventer kunt u terecht bij ons uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum heeft een ruime aula, koffieruimte en heeft drie 24-uurskamers waar u uw overleden dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken. Het heeft ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar. Maar een afscheid is overal mogelijk. Zelfs een afscheid in een kroeg, bij Go Ahead Eagles, de kerk of horecagelegenheid is mogelijk. We vertellen u er graag meer over.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Wilco Leukenhaus werkt samen met de volgende lokale partners
Nalatenschap
Goudwisselkantoor
Uitvaartduif.nl
Bloemist
Duivenvoorde Bloemen
Voetbalteam
Go Ahead Eagles
Kenniscentrum
Kenniscentrum Oncologie
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Wilco Leukenhaus?
U kunt terecht bij Monuta Wilco Leukenhaus voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kring van Dorth, Deventer, Colmschate, Diepenveen, Okkenbroek, Schalkhaar, Lettele, Bathmen en Steenenkamer.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Deventer. Waar kan ik terecht?
Voor het regelen van de uitvaart kunt u in ons uitvaartcentrum in Deventer terecht. Het uitvaartcentrum heeft drie 24-uurskamers, een ruime aula en koffieruimte en biedt voldoende gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zoals u dat wilt.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.