Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Eigen uitvaartcentrum in Arnhem
  • Uitvaarten in De Liemers, Doesburg, Druten, West Maas en Waal

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 111 recensies

Voor een uitvaart in regio Arnhem, Druten, West Maas en Waal, De Liemers en Doesburg

Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Daarnaast kan een goed afscheid nabestaanden verder helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Wij willen u graag ontzorgen wanneer het gaat om het regelen van een uitvaart, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. 

Voor dezelfde kosten een stijlvollere uitvaart

Monuta Jacqueline Reijers staat voor uitvaartverzorging die perfect past bij de overledene. Tot in de details moet alles kloppen. We merken dat we in korte tijd een intensieve band opbouwen met de nabestaanden, zodat we samen kunnen toewerken naar een uitvaart die past bij de overledene.

Aandacht voor de familie, de overledene en de details

Wij vinden aandacht voor de familie heel belangrijk. Vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart hebben we intensief contact. Soms zien we mensen vermoeid raken. Even een hart onder de riem steken kan dan helpen. Ook na de uitvaart houden we contact. Natuurlijk hebben we alle aandacht voor de overledene en de nabestaanden. Samen met de familie zorgen wij voor een liefdevolle en waardige laatste verzorging. De uitvaart maken we zo persoonlijk mogelijk, zodat deze een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. Alles is bespreekbaar.

Uitvaartcentrum in Arnhem 

Ons uitvaartcentrum in Arnhem is gelegen aan de Eimerssingel-West. Het uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om een condoleance te organiseren, uw overleden dierbare op te baren in één van onze 24-uurskamers en de afscheidsdienst te laten plaatsvinden. U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum in Arnhem. Wij staan voor u klaar om een passende uitvaart te regelen. Heeft u vragen of wilt u graag meer zien van ons uitvaartcentrum? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Een andere locatie is ook mogelijk

De afscheidsdienst hoeft niet per se in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk plaats te vinden. In onze werkgebieden zijn verschillende horecagelegenheden, natuurparken, clubhuizen of congrescentra waar u een waardig afscheid kunt organiseren. Wij denken graag met u mee.  Samen zorgen we voor een passend afscheid. 

Betrokken uitvaartverzorgers

De register uitvaartverzorgers van Monuta Jacqueline Reijers zijn bekend in de regio Arnhem, Druten, Doesburg en De Liemers. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en de persoonlijke en warme benadering van ons gehele team. Wij hebben daarnaast veel ervaring in het schrijven van toespraken die mensen raken. Jacqueline Reijers is naast uitvaartverzorger al jaren werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar. In beide vakken is een persoonlijke toespraak zeer belangrijk. We schrijven warme teksten waarin belangstellenden de overledene echt herkennen.

Keuzes na overlijden

Na het overlijden van een dierbare moeten er veel keuzes worden gemaakt. Zoals de keuze voor begraven of cremeren, de locatie, bloemen en vervoer. Met de handige checklist uitvaart regelen ziet u aan welke praktische zaken u nog meer kunt denken. Wij nemen in alle rust de mogelijkheden met u door, zodat we samen zorgen voor een afscheid dat past bij zowel de overledene als de nabestaanden. Wij kunnen alles wat er bij een uitvaart komt kijken voor u regelen. Bespreek uw wensen gerust met de uitvaartverzorger.

Uitvaartwensen vastleggen

Naast dat wij de uitvaart voor u kunnen regelen, kunt u ook alvast uw uitvaartwensen vastleggen. Dit geeft rust aan u en uw familieleden. Wij komen graag bij u thuis om uw uitvaartwensen te bespreken. U kunt daarnaast ook zelf kosteloos uw wensen online vastleggen. Ook als u elders verzekerd bent. Zijn uw wensen veranderd? Dan past u dit gemakkelijk aan. Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen? Dit kan ook door ons gratis Monuta Uitvaartwensenformulier aan te vragen.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in de omgeving van Arnhem, Druten, Doesburg en De Liemers

Voor uitvaartverzorging in Arnhem, Elst, Huissen, Duiven, Zevenaar Westervoort of Rijnwaarden staan wij voor u klaar. Ook voor een uitvaart in Doesburg, Druten en West Maas en Waal kunt op Monuta Jacqueline Reijers rekenen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorgesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Bij een overlijden kunt u dag en nacht één van deze telefoonnummers bellen: 026- 442 4225 / 0487-51 82 49 / 0316-28 43 68

Bekijk de mogelijkheden