Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 293 04 22
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Rotterdam gemiddeld met een 9.5

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 17 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Rotterdam

Wanneer een dierbare is overleden komt er in korte tijd veel op u af. De uitvaartverzorgers van Monuta in Rotterdam nemen graag de zorg uit handen en staan in de periode voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar. De uitvaartverzorgers van Monuta in Rotterdam komen zelf uit de regio. Hierdoor weten wij precies wat mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging in en om Rotterdam. Wij bieden ook alle ruimte voor nabestaanden om zelf invulling te geven aan de uitvaart. Wij steunen en begeleiden u bij de keuzes rondom het afscheid. Door te luisteren naar uw wensen, zorgen we samen voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid van uw overleden dierbare zoals u dat wilt. Wij zijn ook bekend met het verzorgen van multiculturele uitvaarten. Rotterdam is immers een multiculturele stad en kent meerdere religies en gebruiken. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en geloof van uw overleden dierbare. Voor een uitvaart in Rotterdam kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-home-rotterdam.jpg
Memoriam
Langenhorst 100
3085 HR Rotterdam Rotterdam
Image
Rotterdam-locatie-ommoord
Ommoord
Kamerlingh Onnesweg 50
3068 JR Rotterdam
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Jill Murel
Uitvaartverzorger

Jill

Murel

Lees meer over Jill
Image
rotterdam-uitvaartverzorger
Uitvaartverzorger

Fred

Warbout

Lees meer over Fred
Image
rotterdam-uitvaartverzorger-mieke-penne
Uitvaartverzorger

Mieke

Penne

Lees meer over Mieke
Image
rotterdam-uitvaartverzorger
Uitvaartverzorger

Stefan

Bijleveld

Lees meer over Stefan
Image
Monuta Memoriam Rotterdam

Uitvaartcentrum Rotterdam

Afscheid nemen kan overal. Veel mensen kiezen voor een uitvaart in het uitvaartcentrum. Zoekt u een uitvaartcentrum in Rotterdam, dan heeft u keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam, of het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100 in Rotterdam. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Rotterdam werkt samen met lokale partners:
Bloemist
Topbloemen
Nalatenschap
Erfzaken
Notaris
Notariskantoor Bussink
Goudwisselkantoor
Familiebedrijf De Ruiter B.V.
Voetbalclub
De Feyenoord Uitvaart
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis, Westvoorne.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Rotterdam. Waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Rotterdam twee uitvaartcentra. U heeft de keuze uit het uitvaartcentrum van Monuta Ommoord aan de Kamerlingh Onnesweg 50 in Rotterdam en het uitvaartcentrum van Monuta Memoriam aan de Langenhorst 100. U kunt op beide locaties afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na het overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Onze uitvaartcentra in Rotterdam bieden een eigen sfeer, maar ook ruimte voor een nazit met verschillende cateringmogelijkheden.  
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.