Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
In Our Hearts

Herinneringslied
'In Our Hearts'

Op 2 november om 20.00 uur brengt Tim Knol zijn nieuwe single uit

Apeldoorn, 1 november 2022

Het verlies van een dierbare is iets wat we allemaal wel eens hebben ervaren of zullen ervaren. Samen herinneren verbindt. Het zorgt ervoor dat we degenen die we missen bij ons houden. Laat dát nu de boodschap zijn van Allerzielen op 2 november. En hoe kan je dat beter doen dan met muziek?

Verhalen
Tim Knol schreef speciaal voor deze gelegenheid het lied ‘In Our Hearts’. Hij deed hiervoor een oproep op social media om mensen hun persoonlijke verhalen in te laten sturen. In no-time kwamen bijna honderd ontroerende, soms aangrijpende verhalen binnen. Van mensen die hun dierbaren nog steeds overal meenemen waar ze ook naartoe gaan, tot vlinders en vogels die keer op keer weer op dezelfde plek terugkomen en mensen het gevoel geven dat iemand er nog steeds bij is.

Afbeelding
In Our hearts videoclip

Moment van herinnering
En dat is waar het om draait bij November 2 Remember: samen herinneren. Op 2 november zal het lied om 20.00 uur voor het eerst samen te beluisteren zijn tijdens de 27 lokale herinneringsavonden bij Monuta. Of thuis op Monuta’s YouTube, Facebook en Instagram. Zo kan iedereen die dat wil een moment van herinnering creëren en voor het eerst horen hoe de verhalen bij elkaar zijn gebracht in één lied: In Our Hearts.

Vanaf 2 november om 20.00 uur is In Our Hearts beschikbaar via alle bekende streamingdiensten en gaat de videoclip in première op YouTube.Pre-save via deze link: Pre-save-link.