Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
November 2 Remember

Singer-songwriter Tim Knol op zoek naar verhalen voor herinneringslied (video)

Op 2 november organiseert Monuta een herinneringsavond voor heel Nederland

Apeldoorn, 12 september 2022

In opdracht van afscheidsspecialist Monuta gaat Tim Knol op zoek naar bijzondere herinneringsverhalen. Dat maakte hij vandaag bekend in een video-oproep op Instagram. Knol draagt zijn lied op aan iedereen die een dierbare mist. Op 2 november is het herinneringslied voor het eerst gezamenlijk te horen en te zien, tijdens de 30 speciale herinneringsavonden en op de social media kanalen van Monuta.

Met het lied wil Monuta bijdragen aan meer openheid over afscheid. In het bijzonder om mensen te inspireren om samen bijzondere herinneringen te delen. Want openheid helpt bij het verwerken van het verlies. Op monuta.nl/november2remember kan iedereen een persoonlijk verhaal over een herinnering aan een overleden dierbare of bijzondere manier van herdenken delen. Tim Knol nodigt de nabestaanden met verhalen die hem inspireren uit in zijn studio om aan het lied mee te werken.

November 2 Remember
Monuta gaat als afscheidsspecialist verder dan alleen de uitvaart. Samen herinneren verbindt. En samen luisteren naar muziek biedt troost. Mensen voelen zich daardoor gesteund bij het verwerken van verlies. Daarom organiseert Monuta dit jaar November 2 Remember. Om samen de herinneringen aan onze dierbaren levend te houden. Op 2 november vinden in heel Nederland herinneringsavonden plaats waar iedereen op zijn eigen manier kan herinneren en stilstaat bij iemand die er niet meer is. Ook is het mogelijk om op 2 november thuis een eigen moment te creëren door mee te kijken en te luisteren naar de première van het herinneringslied op het YouTube, Instagram of Facebook- account van Monuta.

Herinneringsavonden in heel Nederland
De speciale herinneringsavonden van Monuta vinden plaats op 2 november vanaf 19.00 uur. Iedereen kan zich aanmelden. De avonden staan in het teken van troost, licht en herdenken. Naast de première van het herinneringslied van Tim Knol is er een namenlezing, een lichtjespad en een lokale invulling met onder andere muziek. Mensen kunnen zich vanaf 3 oktober kosteloos aanmelden voor één van de 30 lokale herinneringsavonden op monuta.nl/november2remember.