Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 20 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Cfvan gortel
01-08-2022

Bianca versteeg heeft voor ons de uitvaart van mijnvader gedaan Ze gaf ons meteen een goed gevoel en alles is erg goed gegaan Dank je hiervoor

Lees meer

Angelique Baarends
01-08-2022

Mijn ervaring was heel fijn en vertrouwd en dat had te maken met de geweldige betrokkenheid en expertise van de medewerkster Renske Blok, zij is specialist in haar vak en een aanrader voor mensen die betrokkenheid en ervaring hoog in het vaandel hebben staan.

Lees meer

Javier
01-08-2022

Was uitstekend erg meelevend en begrijpelijk

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta in Utrecht

Bij Monuta in Utrecht staan uw wensen altijd centraal. De uitvaartverzorgers van Monuta in de regio Utrecht zijn bekend met de lokale mogelijkheden en reiken ideeën aan die de uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Het is voor u belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Of het nu gaat om een crematie of begrafenis in Utrecht. Of u nu wel of niet verzekerd bent. Wij zorgen voor een passende uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Houten uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Vlierweg 7
3991 BA Houten
Image
Uitvaartcentrum Zeist
Uitvaartcentrum
Kroostweg 33
3704 EA Zeist
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jan Kruit
Uitvaartverzorger

Jan

Kruit

Lees meer over Jan

Image
Berna Hofmans Monuta
Uitvaartverzorger

Berna

Hofmans

Lees meer over Berna

Image
Uitvaartcentrum Nieuwegein

Uitvaartcentrum in Utrecht

Afscheid nemen van uw dierbare is op iedere plek mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een kerk, maar ook een sportclub of horecagelegenheid. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum in Utrecht of omgeving, dan kunt u terecht bij Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het is een unieke locatie waar heel veel mogelijk is. Van de opbaring, het afscheid nemen, de plechtigheid tot de condoleance achteraf. Het kan rust geven dat alles rondom het afscheid plaatsvindt op één locatie. Ons uitvaartcentrum in Nieuwegein heeft een moderne aula, opbaarkamers en een sfeervolle koffieruimte. Onze uitvaartverzorgers van Monuta in Utrecht verzorgen de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Moet ik bij Monuta verzekerd zijn om een uitvaart door jullie te laten regelen?
Monuta is er voor iedereen. Ook als u geen verzekering heeft of ergens anders bent verzekerd kunt u bij Monuta terecht. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee. Voor elk budget kunnen zij een persoonlijke uitvaart regelen. Een uitvaart kost al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000. U ontvangt een duidelijke begroting zodat u geen onverwachte kosten heeft.