Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Hand schrijft in condoleanceboek

Open over
condoleren

Als iemand overlijdt, is het soms lastig om te bedenken wat je wilt zeggen. Hoe condoleer je de nabestaanden? Wat kun je schrijven of zeggen?

Monuta uitvaartverzorger Eline geeft een aantal handige tips.

Meer over
condoleren

Condoleren kan heel persoonlijk zijn. Als er iemand in jouw omgeving is overleden en je weet niet goed wat je moet zeggen, kun je hier inspiratie opdoen. Daarnaast hebben we tips over hoe je een overlijdensbericht kunt schrijven en wat een condoleance precies inhoudt. Via onderstaande links lees je meer. 

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut overlijden

Als iemand ineens overlijdt, ben je daar vaak niet op voorbereid. Op zo’n moment is het goed om te weten wat je kunt doen. Eline van Monuta legt uit welke stappen er zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut uitvaartverzorger

Wie ooit bij een uitvaart is geweest, heeft vast de uitvaartverzorger weleens gezien. Maar wat regelt de uitvaartverzorger eigenlijk allemaal? Edward van Monuta legt uit wat de uitvaartverzorger doet van het eerste contact tot aan de nazorg.

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut wachtperiode

Als iemand overlijdt, is het gebruikelijk dat de uitvaart na een aantal dagen plaats vindt. Maar waarom is dat? En kan het ook anders? Edward van Monuta legt het uit.