Peter van der Vorst

BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Ook kunt u deze online lezen. Hierin dit keer een interview met presentator en producer Peter van der Vorst. Hij praat over zijn programma’s waarin levensvraagstukken vaak een grote rol spelen. Zo ook in zijn nieuwe programma ‘Zo lang ik leef’. Verder vertelt een nabestaande openhartig over hoe ze voorafgaand aan het overlijden van haar man samen met hem zijn uitvaart regelde. En Monuta-collega Jeanine van den Brink heeft het over de vernieuwingen en het bijzondere karakter van een gloednieuw uitvaartcentrum.

Samen digitaal: doet u ook mee?
In deze BijMonuta vindt u ook een doneeractie. Wij steunen de stichting Trees for All in hun doel om wereldwijd bossen te herstellen. Dit doen wij door zoveel mogelijk digitaal te communiceren met onze klanten en zo papier te besparen. Doet u mee? Geef dan voor 31 juli aan ons door welke informatie u graag digitaal van ons ontvangt. Wij zorgen dan ook nog eens voor een donatie aan deze stichting.

Oplossing puzzel
Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 1 juli 2016 naar ons toe stuurt, maakt u kans op 2 x 2 museumjaarkaarten of 5 x een Landelijke Fietsatlas. U vindt het formulier voor het inzenden van de oplossing ook aan de linkerkant van deze pagina.

Wijzigingen doorgeven?
Het doorgeven van bijvoorbeeld uw adresgegevens of het bijschrijven van een gezinslid kan via één van de formulieren die u vindt onder het kopje 'Direct regelen' op de pagina 'Service & Contact'.

Vragen over uw uitvaartverzekering?
Neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur contact met ons opnemen via ons gratis telefoonnummer
0800 - 022 22 92.