BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. 

In deze BijMonuta
Stef Bos, zanger/tekstschrijver, blikt in zijn interview terug op zijn grootste hit Papa en vertelt over de manier waarop hij afscheid neemt. Verder leest u dat steeds meer nabestaanden de afscheidsdienst van hun overleden dierbare persoonlijk maken. Een nabestaande en een uitvaartverzorger vertellen over hun ervaringen hiermee.

Oplossing puzzel
Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 12 januari 2018 naar ons toe stuurt, maakt u kans op een warm plaid of deken naar keuze en 5x een wandelgids 'Herfst & Winter'. U kunt via dit formulier uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?
U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.