BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. 

In deze BijMonuta
Wie het afgelopen seizoen naar Wie is de Mol? heeft gekeken, herkent ongetwijfeld Stine Jensen op de voorpagina. De veelzijdige programmamaker en kinderboekenschrijfster vertelt hoe zij na een heftig fietsongeluk anders naar het leven is gaan kijken. Verder vertelt nabestaande Arnold (35) over het afscheid van zijn vrouw en hoe ze alles samen voor haar overlijden hebben geregeld. 

Oplossing puzzel
Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 1 augustus 2018 naar ons toe stuurt, maakt u kans op een 2-daagse cadeaukaart van Fletcher Hotel of 7x een stijlvolle Tumbler thermosbeker. U kunt via dit formulier uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?
U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.