BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Bekijk hier de online versie van het magazine.

In deze BijMonuta
U kunt het interview lezen met Nederlands grootste muziekkenner Leo Blokhuis. Hierin vertelt hij over zijn leven, het afscheid en de plaats die muziek daarbij voor hem inneemt. Verder vindt u een aantal tips over zaken die al voor een overlijden geregeld kunnen worden. Ook is er een mooi verhaal van een vader met zijn twee dochters die vertellen over het afscheid van hun overleden moeder.

Oplossing puzzel
Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 12 januari 2019 naar ons toe stuurt, maakt u kans op een cadeaubon van Weekendjeweg.nl ter waarde €100 of op één van de vijf Capitoolgidsen ‘Onverwacht Nederland'. U kunt via dit formulier uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?
U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.