BijMonuta

BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Bekijk hier de online versie van het magazine.

In deze BijMonuta
U kunt het interview lezen met journalist en presentator Clairy Polak. Hierin vertelt zij over haar debuutroman en haar ervaringen met Alzheimer, een ziekte waar haar man eerder dit jaar aan overleed. Verder vertelt een van onze uitvaartverzorgers meer over een dementievriendelijke uitvaart. En vindt u in deze BijMonuta het bijzondere verhaal van Rian en haar gezin. 

Oplossing puzzel
Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 10 januari 2020 naar ons toe stuurt, maakt u kans op een e-reader ter waarde van  €129 of op één van de vijf romans 'Voorbij, voorbij' van Clairy Polak. U kunt via dit formulier uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?
U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.