Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
foto van cover BijMonuta 2020

BijMonuta

Als verzekerde van Monuta ontvangt u gratis het relatiemagazine BijMonuta. Hiermee willen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Bekijk hier de online versie van het magazine.

Formulier BijMonuta

In deze BijMonuta

U kunt het interview lezen met creatieve alleskunner Edwin Rutten. Hierin vertelt hij over hoe hij in het leven staat (‘ik hou van straight en open’) en welke rol de dood daarin speelt. Verderop in deze BijMonuta vertelt de 90-jarige Jozephina nog helemaal niet aan doodgaan te denken. En u vindt in deze BijMonuta het aangrijpende verhaal van de zussen Jolien en Marrit over de uitvaart van hun moeder Ans. In het artikel van Partiar leest u waarom het belangrijk is nu alvast een executeur vast te leggen. 

Oplossing puzzel

Wanneer u de oplossing van de puzzel vóór 8 januari 2021 naar ons toestuurt, maakt u kans op een bloemengiftcard ter waarde van € 125 of op één van de vijf boeken Nederland: vakantie in eigen land, dé reisgids voor wie op zoek is naar ruimte en rust in Nederland.  U kunt via het formulier hiernaast  uw oplossing van de puzzel inzenden. 

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?

U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw verzekeringsadviseur. U vindt de gegevens in de brief of mail die u bij uw BijMonuta heeft ontvangen. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta.

Ik ontvang graag het formulier Monuta Uitvaartwens (gratis)
Bel mij voor het maken van een afspraak om mijn uitvaartwensen te bespreken
Ik ontvang graag de folder van Partiar

Uw gegevens

Aanhef