Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Monuta Open Magazine

Monuta Open
Magazine

Ons vernieuwde magazine Open is uit! Hiermee willen wij u inspireren en informeren over ontwikkelingen op het gebied van uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Bekijk hier het magazine.

In deze Open

U vindt hier drie mooie interviews. Zoals het aangrijpende verhaal over het schipperswaardige afscheid van Rokus Schipper, die op zijn eigen boot verongelukte. Of het interview met volkszager Jannes die vertelt waarom zijn muziek raakt. En Caroline die vertelt over hoe zij de draad weer oppakte na het overlijden van haar man. Daarnaast geven wij u meer informatie over onder andere duurzame keuzes voor een uitvaart en een aantal weetjes over onze uitvaartverzekering.

Oplossing puzzel

1 juli 2023 was de uiterste datum om de oplossing aan ons door te geven. Deze datum is inmiddels verstreken en de prijswinnaars zijn bekend.

Uw reactie

We zijn heel benieuwd wat u van dit magazine vindt. Met uw hulp kunnen we onze magazines steeds blijven verbeteren. Dus heeft u opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.

Vragen over uw uitvaartverzekering of uitvaartwensen?

U kunt ons bellen op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 235 66 68, of neem contact op met uw financieel adviseur. Ook kunt u inloggen op Mijn Monuta voor meer informatie over uw verzekering(en).

Ik ontvang graag het Monuta Afscheidswensenboek (gratis)
Bel mij voor het maken van een afspraak om mijn uitvaartwensen te bespreken

Uw gegevens

Aanhef