Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Blog Sylvia

Onze
missie

Een afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Dat is al meer dan 100 jaar wat ons drijft. 

"Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel"
Monuta

Iedereen verdient een waardig en persoonlijk afscheid. Vanuit die overtuiging is Monuta 100 jaar geleden opgericht, toen gelijkheid helemaal niet vanzelfsprekend was. En hoewel er sinds 1923 veel veranderd is, drijft deze missie ons vandaag nog altijd: voor íedereen een afscheid met een goed gevoel.

Meer dan een uitvaart

Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Monuta is er voor, tijdens en na het overlijden voor jou.
Op verschillende manieren. Natuurlijk door ieder jaar voor meer dan 14.000 mensen een persoonlijke uitvaart te verzorgen. In het hele land. Ook als daarvoor specifieke kennis van rituelen of tradities nodig is. Maar ook ná een afscheid zijn we er. We bieden nazorg door nabestaanden praktisch en emotioneel te steunen in de verwerking van hun verlies. Voor meer dan 1,5 miljoen mensen geven onze uitvaartverzekeringen financiële zekerheid. We zijn er dus voor jou en jouw dierbaren.  

Open over afscheid

Hoe we dat doen? Wij zetten ons in voor een samenleving die anders omgaat met afscheid. Rondom het afscheid zijn nog altijd veel zaken onnodig onduidelijk en ingewikkeld. Dat willen wij doorbreken. We geloven in openheid en eerlijkheid over afscheid. Om onzekerheid en twijfels weg te nemen als je er niet meer bent. Openheid aan onze kant over hoe we werken en hoe een goed afscheid tot stand komt. Maar ook openheid aan jouw kant. We nodigen je uit om over jouw wensen na te denken en ze te bespreken, want dat helpt je dierbaren. Zodat zij beter door kunnen. Zoals jij wilt.

Monuta. Open over afscheid.

Afbeelding
Man aan het bellen

Werken
bij Monuta

Afbeelding
Kist wordt gedragen door familie op begraafplaats

Over
Monuta

Afbeelding
vrouw schrijft brief

Vacatures
bij Monuta