Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Uitvaart Monuta

Regel uw uitvaart
bij Monuta

Uitvaart regelen? Bel Monuta

Monuta werkt met lokale uitvaartverzorgers en heeft een landelijke dekking. Met gemiddeld een 9,5 als beoordeling over onze dienstverlening zijn wij expert in het verzorgen van uitvaarten. Wilt u nu een uitvaart regelen? Bel  24/7 op 0800 - 023 05 50. Wij helpen u verder.

U denkt er misschien liever niet over na, maar het is belangrijk om voorbereid te zijn op de onvermijdelijke momenten in het leven. Een uitvaart regelen is een van die momenten waarvan u hoopt dat het nog ver weg is, maar het is verstandig om er tijdig over na te denken. Bij Monuta begrijpen we dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid, ongeacht of u wel of niet verzekerd bent.

Vertrouwde naam Monuta

Monuta, een vertrouwde naam in de uitvaartbranche, staat al jaren bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elke uitvaart uniek is en dat u specifieke wensen heeft. Of u nu een traditionele uitvaart wenst of een meer eigentijdse benadering zoekt, wij staan klaar om u te helpen.

Ook zonder verzekering mogelijk

Het mooie is dat u bij Monuta uw uitvaart kunt regelen zonder dat u een uitvaartverzekering heeft. Misschien heeft u er nooit aan gedacht om uzelf te verzekeren of wilt u simpelweg zelf de kosten dragen. Ook indien u elders verzekerd bent. Wat de reden ook is, wij zijn er voor u. We bieden een breed scala aan uitvaartdiensten en -producten die u kunt kiezen, passend bij uw wensen en budget.

Keurmerk uitvaartzorg
Afbeelding
Uitvaart bij Monuta

Wij werken met lokale uitvaartverzorgers

Wanneer u voor Monuta kiest, kiest u voor gemoedsrust. Onze ervaren uitvaartverzorgers zullen u begeleiden bij elke stap van het proces, van het plannen van de ceremonie tot het regelen van praktische zaken. We zorgen ervoor dat u niet alleen staat in deze moeilijke tijd, maar dat alles zorgvuldig wordt geregeld, met respect voor uw wensen en die van de overledene.

Ook als Monuta niet in uw buurt aanwezig is, helpen wij u met het verzorgen van een uitvaart. Als geen ander hebben wij goede lokale relaties en kunnen u dan ook goed ondersteunen in een zware periode.

Zoek een uitvaartverzorger in uw regio

Open over kosten

Bij Monuta geloven we in transparantie. Daarom bieden we u altijd een duidelijk overzicht van de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, maar heldere afspraken. 

Dus, of u nu verzekerd bent of niet, Monuta staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het plannen van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare. We zijn er om u te ondersteunen, ongeacht de omstandigheden. Uw uitvaart, uw keuze, bij Monuta.

Lees meer over de kosten van een uitvaart

Na de uitvaart helpen wij u ook

Na de uitvaart moet er vaak nog veel geregeld en gedaan worden. Dat kan al gauw een aantal maanden in beslag nemen. Ook na het begeleiden van de uitvaart van uw dierbare blijven wij u kosteloos ondersteunen met de uitgave Monuta Zorgen Erna. Deze uitgave geeft u praktische richtlijnen hoe u alle zaken rondom het nalatenschap zo snel en prettig af kunt handelen. Monuta Zorgen Erna is rijkelijk voorzien van diverse voorbeelden, checklisten en biedt ruimte om aantekeningen in te maken.

Naast het naslagwerk ontvangt u ook kosteloos toegang tot de Nabestaandendesk. Met de Nabestaandendesk kunt u eenvoudig en digitaal een checklist samenstellen die u helpt bij het regelen van diverse zaken. Bovendien kunt u in de Monuta Nabestaandendesk eenvoudig diensten en abonnementen, die op naam van de overledene staan, opzeggen. 

Lees meer over Monuta Nabestaandenzorg