Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Vrouw naast kist

Een uitvaart
regelen

Welkom bij Monuta

Na je bezoek aan Uitvaartvergelijker.nl, ben je bij ons terechtgekomen. Wij helpen je graag verder met het regelen van een waardig afscheid.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden,  bel ons dan op 085-0189357.

Afbeelding
Gezin op bank met uitvaartverzorger

Je staat er niet alleen voor
in deze moeilijke tijd

Bij het verlies van een dierbare komt er veel op je af. Er moeten tal van zaken worden geregeld, en dat allemaal binnen korte tijd. Bij Monuta begrijpen we dit als geen ander. De uitvaartverzorgers staan voor je klaar om jou te ondersteunen en te ontlasten, zodat je rustig afscheid kunt nemen van de overledene. We zijn er voor jou. Ook als je niet of ergens anders verzekerd bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel gratis 085-0189357 of vraag een  gratis voorgesprek aan.

Jouw afscheid,
onze zorg

Onze toegewijde  lokale uitvaartverzorgers staan voor je klaar. Zij begeleiden je door deze emotionele tijd en zorgen ervoor dat het afscheid plaatsvindt op een persoonlijke en waardevolle manier. Daarbij heb je altijd één vast aanspreekpunt. Dat blijkt vaak van onschatbare waarde te zijn in deze periode.

Onze klanttevredenheid spreekt voor zich. Maar liefst 99% van onze klanten beveelt Monuta aan, met een indrukwekkende beoordeling van 9.5.

Afbeelding
Vrouw bij kist
Keurmerk uitvaartzorg
Afbeelding
Kisten gids

Wat kost
een uitvaart?

De kosten kunnen verschillen, afhankelijk van je persoonlijke wensen en budget. Bij Monuta bieden we diverse mogelijkheden, ook bij een beperkter budget. Zo kunnen we al een bijzonder afscheid voor je regelen vanaf €3.195. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Wij denken graag met je mee. 

Bel gratis 085-0189357 of vraag een gratis voorgesprek aan.

Monuta bij jou
in de buurt

Monuta heeft locaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je altijd van dienst zijn, waar je  je ook bevindt. Bekijk hier welke locaties wij in jouw regio hebben. Heb je vragen over een specifieke locatie of wil je weten of we ook bij jou in de buurt zitten?

Aarzel dan niet om ons gratis telefoonnummer te bellen: 085-0189357.

Afbeelding
Uitvaartverzorgster met koffie